Hy! Nekem azt mondták sima levegővel, gumishoz vigyem el és az feltölti Kb:8-10 bar (125-honda) nekem is van kompresszorom csak az nem megy fel 8 bar ig se........sajnálok 3000 Ft-ot kiadni fúvókára ezért most készitek magam 5-ös csavarból remélem mennifog márcsak 5 mm hiányzik csak lemerült a fúró
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek a cr hátso villa bele férne az mtx helyére?
Már nem emlékszem hogy a cr en a villafogo csavar tartja e egyben a blokknak a hátujját.
Köszi
Keme nagyon jok a kepek, biztos ki csinalta. Majd ha nem felejted el, akar ma is kuldhetsz par kepet msnen :)
Elvileg megyek honolni mindjart, es meglatjuk mekkora dugo kell bele, aztan remelem elkeszul a 6000 loeros tunninng motorom
Meg tudod mondani hogy a crf450r főtengely hajtókarhoz gyárilag van-e hézagoló?
lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek a cr hátso villa bele férne az mtx helyére?
Már nem emlékszem hogy a cr en a villafogo csavar tartja e egyben a blokknak a hátujját.
Köszi
Crf 450 dobot keresek elfogadható áron!mailem: izirajder2005@freemail.hu
a kormány egy 909-tipusu, aluminium szuper erős merevitös 22-es kormány 2500, ft,
az FMF matrica szett pedig 6000 ft,
megvan még az elsö tellód?
érdekelne mert nekem hagyományos van és cserélném az egyetlen gondom a fék felfogatás de valahogy tuti megoldható.
Elvileg megyek honolni mindjart, es meglatjuk mekkora dugo kell bele, aztan remelem elkeszul a 6000 loeros tunninng motorom