Szeva!
Lent betettél egy ledes lámpát, nekem ugyanolyanom van, ha bármi méretre vagy adatra van szükséged róla szólj és lemérem neked szivesen
ja és abban még rendszámtábla világítás is van
Van elektromos szakember itt ?
2007-es 600RR-re akarok "szerkeszteni" ülés alatti lámpát, de 20.000- forintért nem akarok venni 2003-2006 os lámpát. Kaptam 1 ötletet, hogy másik motortípus törött lámpájából kivenni a ledeket, és egy plexit alá rakva kész a mestermű.
Tudtok törött lámpát jóárasítva ?
Feltétlenül
Csimmát szereztél már a Kispataki Viktortól? Képek nálam nincsenek a vasárnapi túráról...Imolától kaptam 2-t, az egyiket láthattad is. Senki nem tudja ki volt az a fényképezős gyerek a Matizzal?
Woow te Stornyai vagy?vagyis kornyeki, wooow mennyit motoroztam en ott meg fiatalkoromban...hehe volt is a kornyeken motoros tali, vagyis minden evben szokott lenni...a regi szep idok
A tegnapi nap egyik legemlékezetesebb pillanata...
Imádom őket A két CBRes
Repsi, ezen a képen minden ott van, ami nekünk kettőnknek fontos
Köszi a képet Imola
Ezt mondod?
Lent betettél egy ledes lámpát, nekem ugyanolyanom van, ha bármi méretre vagy adatra van szükséged róla szólj és lemérem neked szivesen
ja és abban még rendszámtábla világítás is van
2007-es 600RR-re akarok "szerkeszteni" ülés alatti lámpát, de 20.000- forintért nem akarok venni 2003-2006 os lámpát. Kaptam 1 ötletet, hogy másik motortípus törött lámpájából kivenni a ledeket, és egy plexit alá rakva kész a mestermű.
Tudtok törött lámpát jóárasítva ?
A Matizzal az Attila fotozott de en nem tudom az elerhetoseget...
Csimmát szereztél már a Kispataki Viktortól? Képek nálam nincsenek a vasárnapi túráról...Imolától kaptam 2-t, az egyiket láthattad is. Senki nem tudja ki volt az a fényképezős gyerek a Matizzal?
Ezt nagyon elnézte szegény
Imádom őket A két CBRes
Repsi, ezen a képen minden ott van, ami nekünk kettőnknek fontos
Köszi a képet Imola