Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha... 3 vezetékes ugye ?
neked csak a ledes része kellene belőle? magyarul a anel a ledekkel mez az előtétekkel?
csak a beépítés miatt kérdezem
öö én már szedtem szét, de nem olyan könnyű, szerintem egy jó cbr en sosem kell szétszedni csak a KTM en kapott vagy 30 voltot és nem tettszett neki
Szét lehet szedni? Vagy csak kalapáccsal ?
a fényképezős gyerek volt a fotós nem
majd jól fel lesznek rakva az oldalunkra
JÁGENÁUT ezezezze ilyen van a KTM en
Mondjuk arra gondoltam, hogy szétszedem, ha tudom, és ezt ragasztom be oda valahova, és az aljára pedig szerzek 1 plexit, amit méretre kell vágni.

Ezt mondod?
vagyis nem lent hanem nemtudom hol lehet máshol de remélem tudod mire gondolok
Szeva!
Lent betettél egy ledes lámpát, nekem ugyanolyanom van, ha bármi méretre vagy adatra van szükséged róla szólj és lemérem neked szivesen
ja és abban még rendszámtábla világítás is van
Van elektromos szakember itt ?
2007-es 600RR-re akarok "szerkeszteni" ülés alatti lámpát, de 20.000- forintért nem akarok venni 2003-2006 os lámpát. Kaptam 1 ötletet, hogy másik motortípus törött lámpájából kivenni a ledeket, és egy plexit alá rakva kész a mestermű.
Tudtok törött lámpát jóárasítva ?

Csimmat?Viktortol?miert is?most ezt nem vagom
A Matizzal az Attila fotozott de en nem tudom az elerhetoseget...
Feltétlenül
Csimmát szereztél már a Kispataki Viktortól? Képek nálam nincsenek a vasárnapi túráról...Imolától kaptam 2-t, az egyiket láthattad is. Senki nem tudja ki volt az a fényképezős gyerek a Matizzal?
Meg nemtom de feltetlenul lertesitelek benneteket:)
A végleges változat mikorra várható?
Barátnőm stornyai, én ozorai vagyok Nem rossz környék (annyira) :D
Woow te Stornyai vagy?vagyis kornyeki, wooow mennyit motoroztam en ott meg fiatalkoromban...hehe volt is a kornyeken motoros tali, vagyis minden evben szokott lenni...a regi szep idok
Hupszika

Ezt nagyon elnézte szegény
Ez nagyon baró
Es hol a tobbi foto?kerem szepen...
hát nem tündériek
A tegnapi nap egyik legemlékezetesebb pillanata...
Imádom őket A két CBRes
Repsi, ezen a képen minden ott van, ami nekünk kettőnknek fontos
Köszi a képet Imola
koszi de ez meg nem a vegleges variacio:)