4.5e -et, ennek a fele két személy. Nem nagyon látszik még a gumin hogy futott, ennek ellenére. Sokkal többet tud mint amit én a túrázós tempómban valaha használni fogok, és nem nagyon fogy. És ami a túrázóknak fontos, nem kockásodik!
Kedveseim!
Fogadjátok tőlem ezt a speciálisan veletek-nektek készült ajándékomat sok szeretettel Karácsonyra...
Még jön a II.rész is, ami a mai epizódból kimaradt:
Látom a jövö évi SM-SM-SM-CBR túra már összejön.Hajrá csak így tovább,ha már az idei csúfos kudarcot vallott.
Ha bár nem,mert szerény személyen ott volt a fél balatonkerülő túrán, pár haver és motorja társaságában.
Bár nem volt "ócco" gumi,de ha beválik a következő is az lesz a motoromon. Ahogy én megyek remélem egy 12-14ekm kibír.A gyári Michelin Sportot 9300km-nél dobattam le,de hátul még így is 1.8mm,elől meg 2.2mm a profilja.
Mindenkinek boldog karit mindenkinek!
Fogadjátok tőlem ezt a speciálisan veletek-nektek készült ajándékomat sok szeretettel Karácsonyra...
Még jön a II.rész is, ami a mai epizódból kimaradt:
CBR KLUB hogólyócsata - Alex, FG, BadZoli, Cala és RRcat részvételével...HOME VIDEO
Boldog Karácsonyt! és köszönöm!
Van egy képen,és elmondhatom hogy nekem sikerült először alákarmolnom
Most pedig jóccakát és Boldok Karácsony!
Látom a jövö évi SM-SM-SM-CBR túra már összejön.Hajrá csak így tovább,ha már az idei csúfos kudarcot vallott.
Ha bár nem,mert szerény személyen ott volt a fél balatonkerülő túrán, pár haver és motorja társaságában.
De erre még várni kell egy keveset
Bár nem volt "ócco" gumi,de ha beválik a következő is az lesz a motoromon. Ahogy én megyek remélem egy 12-14ekm kibír.A gyári Michelin Sportot 9300km-nél dobattam le,de hátul még így is 1.8mm,elől meg 2.2mm a profilja.