Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog karácsonyt nektek!
4.5e -et, ennek a fele két személy. Nem nagyon látszik még a gumin hogy futott, ennek ellenére. Sokkal többet tud mint amit én a túrázós tempómban valaha használni fogok, és nem nagyon fogy. És ami a túrázóknak fontos, nem kockásodik!
Békés karácsonyi ünnepeket minden kedves motorosnak!
Jóóóóóóóóóóóóóó! Basszus még szinte fájt ahogy tököndobott valamelyik...
Bukocsó és pálya gumi, angyalokon tanga bugyi. Fék, bal három, szembe árok! Boldog karácsony kivánok!
Boldog Karit mindenkinek!
HÉ ! Valaki szoljon a FG.-nak, hogy valaki nagyon keres 1 kipuffanót a "kipufogók" oldalon.
Hát Te kész vagy!
Kellemes ünnepeket CBR-esek!
http://sendables.jibjab.com/vi...

Mindenkinek boldog karit mindenkinek!
Kedveseim!
Fogadjátok tőlem ezt a speciálisan veletek-nektek készült ajándékomat sok szeretettel Karácsonyra...
Még jön a II.rész is, ami a mai epizódból kimaradt:

CBR KLUB hogólyócsata - Alex, FG, BadZoli, Cala és RRcat részvételével...HOME VIDEO

és végül
Harmadjára már ne fuss neki
Boldog Karácsonyt! és köszönöm!
Boldog Karácsony!
hehe,hogy fel tépted magad,pedig egy húron pendülünk

Van egy képen,és elmondhatom hogy nekem sikerült először alákarmolnom
Most pedig jóccakát és Boldok Karácsony!
Uh azért azt ne feltételezd már, h nem vágom...
Hullaházi tepsiben

Látom a jövö évi SM-SM-SM-CBR túra már összejön.Hajrá csak így tovább,ha már az idei csúfos kudarcot vallott.
Ha bár nem,mert szerény személyen ott volt a fél balatonkerülő túrán, pár haver és motorja társaságában.
Tepsiben? Te leszel a nagy tészta a Shrekből?
Én mindig vagyok,hol itt, hol máshol (mondjuk mostanában 1-2 ember a tepsiben szeretne látni
De erre még várni kell egy keveset
Már vártam, h megjelensz
Eddig mennyit mentél a Road2 -vel?

Bár nem volt "ócco" gumi,de ha beválik a következő is az lesz a motoromon. Ahogy én megyek remélem egy 12-14ekm kibír.A gyári Michelin Sportot 9300km-nél dobattam le,de hátul még így is 1.8mm,elől meg 2.2mm a profilja.
Gabikam!
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves motorosnak
Pontosan FG barátom,ahogy mondja uram.....