Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam arra, csoki néni hiányol, tele van a skype hangpostám vele
Ciao Norbi!
elég régóta olvasok itt is........de inkább motorozok
Amúgy Alex...múlt héten kérdeztem, h kedden 6 felé nem-e téged láttalak Pvörösvár és Csobánka közt egy bordó amcsi autóval az út szélén...
Gondolom a csokibaba rossz volt...és meg kellett rendszabályoznod
Yo a megközelités, nyugi nem kell érte demo-t forgatnod Ron Jeremy-vel
meg mindenkinek........Alexnak is
Régóta olvasgatsz vagy inkább motorozol?
neked is üdv......
És mimet kell eladnom a Sátánnak, h legyen?
Apropó, nem is mondtad, h sztár lettél :
http://streetfighter.hu/amokfu...
Logo faszuiuuuuuu Chopperesnek néztél miii? Na ez szép ....
Figyelj Idáig azért nem kaptál háti tanyót mert nem mondtad hogy igen kell, vagy azt hogy kösz nem kell... Ha kell természetesen áll az ajánlatom...
Ne menj már.. Egész nyáron max. kétszer láttalak... és még csak Hondás táskát sem adtál nekem
Pedig pont most kéne többet fórumozni, h jönnek a rosszabb idők... báááár ma is jó idő volt. Kellene is menni motorozni
Amúgy üdv a Klubban!

Alex egyik nap néztem a faterok motoron c. filmet... felismertelek
Pakolok is nem sokára...
.....mee vége a nyárnak........
Na mi van, mitől fagyott így le a fórum?
Boldog szülinapot Zseby!
inkabb jozanodás
Mi most értünk haza Rohoncról de jót motoroztunk
Hogy vagytok kis nyuszikák? Vasárnap esti semmittevés?
helo halo...mizujsag?
Gyomorgörcs

(gastralgia, cardialgia), ideges származású gyomorfájdalom, amelynek oka néha a gyomorban, máskor ellenben általános betegségekben, mint malária, vérszegénység, hisztéria s más idegbajok, stb.-ben lelhető fel. A gyomor részéről sokszor emészthetetlen ételek, túlságos mennyiségű táplálék, vagy vízfelvétel szerepelhetnek, de egyes gyomorbajok is szolgálhatnak okul. A Gy. a gyomortájon többnyire hirtelen támadó fájdalommal kezdődik, ez csakhamar óriási fokra hág s akkor a hátra is kisugárzik. A betegek összehúzódnak, arcuk a leghevesebb szenvedést árulja el, hideg verejték fedi arcukat, gyakran émelygés, böfögés és hányás is jelentkeznek. A külső nyomás néha enyhíti ugyan a fájdalmat, de ez néha oly fokúvá válik, hogy ájulás, sőt szívműködési zavarok is beállanak. A roham néhány percig tart, néha azonban órákra is elhúzódik. A Gy.-öt néha epekő, meg vesekólikával, sőt maró mérgezésekkel is összetévesztik. A Gy. többnyire ismétlődni szokott, közben azonban a gyomor rendesen működik; s emiatt az emésztés és táplálkozás nem szenvednek. A roham végével még némi fájdalmasság is szokott visszamaradni; emellett bő, sötét vizelet ürül. A Gy. gyógyítása főleg az ok megszüntetésében kell, hogy álljon, így vérszegényeknél a vas, maláriás betegeknél a chinin használ, míg a gyomor rendellenességeinél a sztrichin, meg az atropin használnak, mig a túlságosan fájdalmas roham alkalmával morfium, vagy acetanilid adható.
aham
nem teccett?
A "hogyan égessük le Pamela Anderssont? "
Comedy Central