Na hallod...tegna a pasija meg az anyja szeme láttára felugrott egy ismerősünk derekára a buli közben és úgy forogtak, h Szilvi lábai a srác derekán össze voltak kulcsolva Utána órákig kukoricán térdelt részegen úgy lebaxta a mami meg a pasija Bolond leány
én még nem lépek fel,legfeljebb,mint tavaly,az asztal tetejére a szombati bulin
tavaly vagy 6 db sörpadot írtunk le
több nem volt készleten,úgyhogy...
Szikora ÚR nagyon nagy király
Szikora Bandi jó nagy ramazurit csap Mezőberénybe , így hát aki él és virul, annak ott a helye! ...ma sokan voltak Kakucson , lehet hogy vége a nyárnak és még utoljára mindenki megjáratta a vasat?
F. Gábor remélem készülsz a klubnak valami trükkel, amit majd bemutatsz Berényben! ....hátrafelé motorozós, egykézzel literes kórsóból sörivós, dobszerkóelkobozás! Asszem ez jó lesz!
Az egyik táncos srác nagyon hasonlított rád meg is kérdezem, h nem motorozik-e?! Kár, h nem jöttél be...ott volt Gambesz is, Zsozsek is és én meg fél 7-kor végeztem...( te ugye 6-kor hívtál) Máskor ne légy ilyen
Még a végén meg kell küzdenem vele...érted
pont a CBR-t gumiztuk
próbáltam elirányítani,de megtalált a geci
be sem kapcsoltam tegnap, egész nap
volt olyan, amit nem kellett volna ledigitalizálni
hazaértél simán?újabb felvétel?
ergo semmi keresnivalója a csapatban
mitbánom én(LFP-s vagyok)
de ha monnyuk elhozzátok Sz......t
én még nem lépek fel,legfeljebb,mint tavaly,az asztal tetejére a szombati bulin
tavaly vagy 6 db sörpadot írtunk le
több nem volt készleten,úgyhogy...
Szikora ÚR nagyon nagy király
F. Gábor remélem készülsz a klubnak valami trükkel, amit majd bemutatsz Berényben! ....hátrafelé motorozós, egykézzel literes kórsóból sörivós, dobszerkóelkobozás! Asszem ez jó lesz!
melóügyben vannak bajaim
te jössz?
26-án akkor Berény ?