Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyek fürödni, mert mindjárt kelek.....vagy le sem fekszem..de azért fürdök!
Milyen hasonmásommal,
Belőlem csak 1 van!
Most akkor nem beszélgetsz a CBR Klubban már velem? Csak az üzenőfal kell neked? Te megszállott
Merre jártál tegnap? Ha veled nem is, de a tarjáni hasonmásoddal találkoztam.. Néztem is rendesen..
Hello, mi....
Na most megint mi ez a nagy hallgatás..?
Imádunk mi is téged gambesz Örülünk, hogy Te mindig eljössz, ha van valami..legyen az szülinapi party vagy ilyen nagy rendezvény.. Úgy megörültem, mikor megláttalak...és köszönjük a segítséget..-jól esett, hogy kérés nélkül megláttad hol van szükség rád Örülök, hogy egyben hazaértél. Éjjel 2-kor a helyi zsaruk is megjöttek bulizni meg dumálni ...mostanra értünk haza
Sziasztok!

Szeretem az összetartó csapatokat. Csak gratulálni szeretnék, h milyen sokan voltatok az oct.festen.
Ja, az low cost lenne
Hellóhalló rohadt jó a fesztivál már haza kellett jönnöm - mert kifogytunk mindenből...aztán itthonról kell még vigyek Paulaneres poharakat..
Gambesz a faxa gyerek - ő legalább eljött kapott is érte eredeti müncheni Paulaneres korsót.
enyem meg rossz
hogy hogy?mi történt?
Nekem a vas van több, mint 2 hónapja a szervízben, a biztosító miatt...
gondoltam megkérdem kinek hogy telik.Nekem például 3 hónapja vége mert gipszben nem lehet mocizni.
Szerinted?
sziasztok

hogy telik a szezonotok?
buzi
ne csináld a feszitvált

terikével meg vigyázz
Mentem... Kezdődik a Feszivál..
annyira mint én téged?

Genyó
Utállak
gáz? há má hogy örűné neki...

konkurens team?
nem egy focicsapat? cserékkel gyúrókkal edzőkkel?

Pff....hát az gáz lenne, ha ennyitől elmennék...
Azon gondolkodtam, h a szerelmeimből és az exeimből megalakulhatna egynektek konkurrens streetfighter team
nekünk 25-26-27
péntek este bebaszkovics,szombaton a verseny és a bemutatónk,szombat este bebaszkovics,vasárnap keserves fejfájás és gyomorforgás - esetenként hányás - majd pakúj pucúj
kielégítettelek mein Schatz?
Állj, állj...azt azért tisztázzuk ki, h ki szerelmes kibe
Le akartam menni Berénybe...de az Afődön van...elkopik a gumim közepe.. nem mintha eddig nem az kopott volna
26-án van?
eztet mé mondod?

mezőberénybe letolod a csini pofidat? elvégre ott lesz az összes szerelmed