Nem kell mondanod
Nah akkor hozz egy frutti di mare pizzát, de 17:00-ra itt legyen, mert 6-ra megyek misére
Ha egy hónappal több lenne, már motoroznánk az tuti... Tisztára kicsinált ez a kis gurulás ( 100 km)...
Most láttam a TV-ben Göcsejt( Zala m.)..oda is el kéne nézni az SM-SM-es bandával
Épphogy tőlem akartak ezek szerint... Szerinted ezt mire írtam?
"Írták nekem...biztos "potya smárt" akartak de bebukták
Na mindegy..tudom ám, h TI vagytok a hiteles források "
Komáromtol 30Km. a rendőrök szerintem nálunk is olyanok h van ilyen is megy olyan is.... De februártól olyan szigorításokat hoztak h érdemessebb lessz gyalog járni mert már lassan azért is meg bsznak ha tüsszenteni fogsz vezetés közben. Az utak felénk unalmasak.se kilátás se kanyar se domb se semmi.de legalább türhető a minősége.....
Merre is vagy te pontosan? Mondjuk szoktam az északi szomszédok felé motorozni, jók a tapasztalataim nagyon: az autós figyelmes, az utak jó minőségűek és a rendőr is ésszel dolgozik.
Hja, azok hamar kiesnek a forgalomból, Darwin elmélete a közúton gyorsabban működik, de mindig van utánpótlás. Esnek-kelnek, csak engem ne borítsanak fel.
Na hogy álltok srácok a csókokkal a csók világnapján kis rózsabimbók?
Este 9 és éjfél között a legjobb nyáron a városban, de egyik nap pl. délután voltunk bent...Erzsébet híd, Pest belváros, majd le a Petőfi hídig...pótolta a boldogság hormonjaim
Gábor viszont rossz... egy pokolfajzat...
Cala meg angyal - nak látszó lény
Nah akkor hozz egy frutti di mare pizzát, de 17:00-ra itt legyen, mert 6-ra megyek misére
Ha egy hónappal több lenne, már motoroznánk az tuti... Tisztára kicsinált ez a kis gurulás ( 100 km)...
Most láttam a TV-ben Göcsejt( Zala m.)..oda is el kéne nézni az SM-SM-es bandával
"Írták nekem...biztos "potya smárt" akartak de bebukták
Na mindegy..tudom ám, h TI vagytok a hiteles források "
szerintem Sandra akart egy potyasmárt
egye fene
Na mindegy..tudom ám, h TI vagytok a hiteles források
ma?
Este 9 és éjfél között a legjobb nyáron a városban, de egyik nap pl. délután voltunk bent...Erzsébet híd, Pest belváros, majd le a Petőfi hídig...pótolta a boldogság hormonjaim