Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne fényezz! Nem is ismersz, rosszabb vagyok mint itt a többiek összesen.
Én kedvelem a Robit...olyan aranyos
Gábor viszont rossz... egy pokolfajzat...
Cala meg angyal - nak látszó lény
a világ legrosszabb gyereke előadásában?
Nem kell mondanod
Nah akkor hozz egy frutti di mare pizzát, de 17:00-ra itt legyen, mert 6-ra megyek misére
Ha egy hónappal több lenne, már motoroznánk az tuti... Tisztára kicsinált ez a kis gurulás ( 100 km)...
Most láttam a TV-ben Göcsejt( Zala m.)..oda is el kéne nézni az SM-SM-es bandával
Mi meg már sorszámot se húzunk...
mindegy nekem milyen nap,mindig kapható vagyok
Épphogy tőlem akartak ezek szerint... Szerinted ezt mire írtam?
"Írták nekem...biztos "potya smárt" akartak de bebukták
Na mindegy..tudom ám, h TI vagytok a hiteles források "
ja.hat azt sajna most nem.de majd ha valaki csunyan néz rám kap 1 vadászhegyesset
a csók világnapja
szerintem Sandra akart egy potyasmárt
egye fene
Komáromtol 30Km. a rendőrök szerintem nálunk is olyanok h van ilyen is megy olyan is.... De februártól olyan szigorításokat hoztak h érdemessebb lessz gyalog járni mert már lassan azért is meg bsznak ha tüsszenteni fogsz vezetés közben. Az utak felénk unalmasak.se kilátás se kanyar se domb se semmi.de legalább türhető a minősége.....
kétlábú dögöt?
Merre is vagy te pontosan? Mondjuk szoktam az északi szomszédok felé motorozni, jók a tapasztalataim nagyon: az autós figyelmes, az utak jó minőségűek és a rendőr is ésszel dolgozik.
akkor Neked is itt 1 nem hivatalos
en meg aszem lövök párat....
nalunk kevés a robogós.a város se nagy..... kétlábú dögök azért vannak erre is....
NA mentem táncolni : ezt TI kapjátok a NEM CSÓK világnapon :
Hja, azok hamar kiesnek a forgalomból, Darwin elmélete a közúton gyorsabban működik, de mindig van utánpótlás. Esnek-kelnek, csak engem ne borítsanak fel.
a robogos akciora értettem .
Hmm, csak nem hasonlóak a tapasztalatok? Főleg a "nagy történelemmel" rendelkező tipegő-topogó plázaciccekről?
Írták nekem...biztos "potya smárt" akartak de bebukták
Na mindegy..tudom ám, h TI vagytok a hiteles források
A protektoros kesztűtől is csak vihogott, lehet én is így lennék vele némi speed után.
OFF! Adjuk a virágot és meg lehet mondani hová kérjük a csókot? ON! Miket tudsz te, megyek guglizni, hogy honnan szedted ezt elő!
csókvilágnap?
ma?
Na hogy álltok srácok a csókokkal a csók világnapján kis rózsabimbók?

Este 9 és éjfél között a legjobb nyáron a városban, de egyik nap pl. délután voltunk bent...Erzsébet híd, Pest belváros, majd le a Petőfi hídig...pótolta a boldogság hormonjaim