Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na én röppentem, viszlát este
a feromonra mi reagálunk, a királynő a te reszortod! Javaslom meghallgatni: Vittorio Monti, Csárdás, ha lehet a Princess előadásában. No ez az ami most zizeg mindenkiben.
Na most nekem a királynőre vagy a feromonra kéne reagálnom?
A motor nálam is járni fog egyet, most készíti elő a boxban a főmérnököm...
Jól el vagytok kis méhecskéim így a tavaszi nap első sugarával
Igen,ezért kell az ész,nem csak az erő, és a gyorsaság.

megvan a kesztyű is
Adjak egyet? Milyet kérsz? Imet vagy Spool esetleg Kushitani? Irigyellek most azért azt tudd Nem baj, én holnap megyek juszt is!
A Darwin féle elmélet a közúton gyorsabban műxik...
úgy legyen

na ba@a meg nem találom a túrakesztyűm,a másik meg még hideg ilyenkor
Pap,politikus,biztosítási ügynök.......egy kutya kölyke,hídjen nekik más.

Én Darwinnak hiszek
Szép napot! Ha összejön én holnap megyek már csak.
Elkezdem előszedni a motoros gúnyát,meg kibányászom a motort a garázsból.
Az komoly, nem jó dolog, láttam már intubálni egy dögös csajt a balcsinál, mert rálépett egy méhecskére. Heveny allergia. Nekem is van hasonló: ökölbe szorul az agyam ha egy politikust hallok beszélni....
én allergiás vagyok,azért nem jó ha megcsípnek,bedagadok mint a michelin baba.
Kirajzáskor tök jó buli, úgy másfél kiló méhet tudsz kézben visszavinni egy kaptárba ha ügyes vagy, és egy sem csíp meg. Feromon, királynő... (hallod Sandra?) és totál el vannak bambulva, nem csípnek, magukon kívül vannak olyankor. Ha egy bárhol megcsíp, én sajnálom, mert nekem 5mp fájdalom, és egy dolgozóval kevesebb van a kaptárban.
Nekünk is ezt tanította az oktatónk ezer éve, okos ember volt. Sokat köszönhetek neki.
Én inkább nem próbálnám ki.
Helyettük is figyelek,motoron úgy megyek mintha szellem lennék, és nem látnának.
Ha meg mégis, akkor élete végéig kisérteni fogom minden percét izgalmassá teszem majd.
Pedig meg lehet komolyan! Nagyapám méhész amióta az eszemet tudom, én se dagadok már be egy csípéstől. Egyszer ki kéne próbálni mindenkinek, milyen szupasz kézzel benyúlni a bolyba, meg fogsz lepődni, nem csípnek amíg hozzá nem nyomod valamelyiket a kaptár falához. Tök cukik. De tényleg.
Csak óvatosan, még ha nem is csúszik nálatok az út, ne felejtsd, több hónapot autóztak a zombik motorok nélkül, nem fognak rád figyelni!
azért meg nem pusziltad szúrós élmény lenne
Kimentem rágyújtani, és tudjátok mi repült a kezemre? Egy méhecske, ez pedig sok száz éves tapasztalat alapján azt jelenti, jön a tavasz hamarosan. Kicsit bágyadt volt még, de ez az első idén amit láttam!
Ez rossz ómen, MARADJ otthon,a motorkulcsot meg zárd be a széfbe a mai napra.
Én hülye vagyok,nem adom fel, du. gurulás lesz és fohászkodás
Basszus, nem semmi nap, asszony temetésen, reggel a főnöke haverja járja meg csúful... most meg egy régi barát. Idén ne legyen több hasonló senkinek se.
Én se megyek délután, hozzuk el a gépet, megnézzük mi menthető, meg ebay-t bújunk. De legalább rendesen fel volt öltözve, és az ijedtségen meg néhány zúzódáson kívül nem lett baja.
upsz,na ba@ki,ez szar ügy.