Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lábfejjel,vagy könyékkel kell adni,oszt akkor megjegyzi
Nem tudom Pesten milyen, csak néha gurultam ott csúcsban, "elviselhető" volt . Nálunk más, nyugisabb az egész, szép a város, sok dögös kétlábú (némelyik egész nagy történelemmel!) látnivaló, kevés rendőr és tűrhető forgalom. A legtöbb gondom a kamikáze robogósokkal volt eddig, egyszer már egy fülest is lezavartam egynek. Kétlem hogy hatott volna.
en mar csak azért se csípem mert az első fokozat az enyémben oan hooooszuuu h szinte idegesítö vele elindulni is....
a hangjával mondjuk nincs gondom ,h ne vegyenek észre
én eddig kizárólag reggel fél nyol és délután fél 5 körül motoroztam bp-en.full full csúcsforgalomban
na ott nem a történelmet éreztem,hanem a tükröket,pótkocsikat a könyökömön,meg eccer egy 911 carrera lökhárítóját a vádlimon
jaa,meg eccer éjjel voltam,mikor a hajógyári gyorsulásira mentem fel
akkor meg nem volt senki sem szinte
ettől függetleneül télleg jó,csak van jobb...(csopak-ring,csesznek...)
Jó reggelt baby Janek Már megint rossz lesz az idő...szal eltehetitek a gépeket
Városban motorvulni sztem jó...persze nem csúcsforgalomban, de van egy hihetetlen jó érzés- Budapest mégiscsak kimondhatatlanul gyönyörű és érzed magad körül a történelmet, miközben egy gyönyörű dög nyergében ülsz. Én imádom.
Reggelt! Én meg szeretek városban csavarogni cél nélkül. Megnyugtat. Még gyorsan se kell menni hozzá, csak szépen andalogni, néha meghúzgálni picurit a bajszát, hogy az autósokat ne akadályozzam....
Jou Reggelt!
a városos motorozást ritkán szeretem énis mert kegyetlenul nem szereti a gépem a lassu tempot ..... 50es betartása rémálom......de kint is 100 alatt csak szenved a gep is meg en is.
Fővárosban motorozni, ááááhhhh feláll a szőr a hátamon ha rágondolok.
Utasként még valahogy,de hogy Én vezessek ott......nagyom ritka.
Csak is a szép lányok után!
...honfoglaló!
na mivan?elvesztél?
Érsek Ujvár Komáromtol 30 km.hidak?miafene.... -csíped a domborulatokat ? én a nyugis helyeket szeretem ahova el lehet "menekülni" ... jo kis kilátó,rakpart,folyó mellett meg ienek .....
Melyik városról van most szó? Pozsony?
Tegnap mi Budapesten csavarogtunk..belváros és rakpart... -aztán M1 hazafelé - IMÁDOM.
Na és a hidak...azok a gyengéim Már alig várom, h kész legyen a Ferenc József híd
jaaaaj.szörnyű a macskuszom ....... nem hagy békén
cegénke....amugy enis
haaat csak beugrottam a városba 1 korre ......de ott is csak kulturáltan
És merrefelé voltál?
Unatkozom...
csaaakány.enis lenyomtam egy 30km .most estefelé.....nem volt rossz.oan light-osan mentem h szinte már fáj de jou volt
de jó volt :D:D:D
Hja, a sok zombi lenyomott egy csomó időt az autójában, és nem voltak szöcskék körülöttük, idő kell míg megint megszoknak.
Jó idő volt! ..de azért még tartogat meglepit az aszfalt! Az autósok meg még nincsennek ránk felkészülve.
Szeva, akkor gurigáztál! Szép volt az idő mi?
viláéletemben repsolbuzi voltam,de ettől a HRC-től is feláll
Itt pl. jóidő van, de az öreg bölcsek a kocsmában azt mondják, fog még ilyen idén előfordulni!