Nem tudom Pesten milyen, csak néha gurultam ott csúcsban, "elviselhető" volt . Nálunk más, nyugisabb az egész, szép a város, sok dögös kétlábú (némelyik egész nagy történelemmel!) látnivaló, kevés rendőr és tűrhető forgalom. A legtöbb gondom a kamikáze robogósokkal volt eddig, egyszer már egy fülest is lezavartam egynek. Kétlem hogy hatott volna.
en mar csak azért se csípem mert az első fokozat az enyémben oan hooooszuuu h szinte idegesítö vele elindulni is....
a hangjával mondjuk nincs gondom ,h ne vegyenek észre
én eddig kizárólag reggel fél nyol és délután fél 5 körül motoroztam bp-en.full full csúcsforgalomban
na ott nem a történelmet éreztem,hanem a tükröket,pótkocsikat a könyökömön,meg eccer egy 911 carrera lökhárítóját a vádlimon
jaa,meg eccer éjjel voltam,mikor a hajógyári gyorsulásira mentem fel
akkor meg nem volt senki sem szinte
ettől függetleneül télleg jó,csak van jobb...(csopak-ring,csesznek...)
Jó reggelt baby Janek Már megint rossz lesz az idő...szal eltehetitek a gépeket
Városban motorvulni sztem jó...persze nem csúcsforgalomban, de van egy hihetetlen jó érzés- Budapest mégiscsak kimondhatatlanul gyönyörű és érzed magad körül a történelmet, miközben egy gyönyörű dög nyergében ülsz. Én imádom.
Reggelt! Én meg szeretek városban csavarogni cél nélkül. Megnyugtat. Még gyorsan se kell menni hozzá, csak szépen andalogni, néha meghúzgálni picurit a bajszát, hogy az autósokat ne akadályozzam....
Jou Reggelt!
a városos motorozást ritkán szeretem énis mert kegyetlenul nem szereti a gépem a lassu tempot ..... 50es betartása rémálom......de kint is 100 alatt csak szenved a gep is meg en is.
Érsek Ujvár Komáromtol 30 km.hidak?miafene.... -csíped a domborulatokat ? én a nyugis helyeket szeretem ahova el lehet "menekülni" ... jo kis kilátó,rakpart,folyó mellett meg ienek .....
Melyik városról van most szó? Pozsony?
Tegnap mi Budapesten csavarogtunk..belváros és rakpart... -aztán M1 hazafelé - IMÁDOM.
Na és a hidak...azok a gyengéim Már alig várom, h kész legyen a Ferenc József híd
a hangjával mondjuk nincs gondom ,h ne vegyenek észre
na ott nem a történelmet éreztem,hanem a tükröket,pótkocsikat a könyökömön,meg eccer egy 911 carrera lökhárítóját a vádlimon
jaa,meg eccer éjjel voltam,mikor a hajógyári gyorsulásira mentem fel
akkor meg nem volt senki sem szinte
ettől függetleneül télleg jó,csak van jobb...(csopak-ring,csesznek...)
Városban motorvulni sztem jó...persze nem csúcsforgalomban, de van egy hihetetlen jó érzés- Budapest mégiscsak kimondhatatlanul gyönyörű és érzed magad körül a történelmet, miközben egy gyönyörű dög nyergében ülsz. Én imádom.
a városos motorozást ritkán szeretem énis mert kegyetlenul nem szereti a gépem a lassu tempot ..... 50es betartása rémálom......de kint is 100 alatt csak szenved a gep is meg en is.
Utasként még valahogy,de hogy Én vezessek ott......nagyom ritka.
...honfoglaló!
Tegnap mi Budapesten csavarogtunk..belváros és rakpart... -aztán M1 hazafelé - IMÁDOM.
Na és a hidak...azok a gyengéim Már alig várom, h kész legyen a Ferenc József híd
Unatkozom...