Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most az alvásról van szó, nem
Perverz pasik....
főleg ha a melót is meghagyja nekünk...
Hmm, kezdésnek nem rossz, csak fantáziátlan..
jössz látogatni?
a pofázmányom meg a reglapomon is kint volt eddig is
a hab testem? hát néztem én is micsoda fotók ezek...
na monnyuk nemmondom,van má egy kis (jó 10 kiló)hab rajta,de a képek csalnak
maj meglátod(remélem)
És nemcsak a hátamra fekszek?
Próbáltad hogy amikor aludni akarsz be is csukod a szemed? Nekem bejött! Amúgy meg "tavaszi fáradtság", ami jó dolog, mert jön a tavasz végre!
na majd le lessz ellenőrizve!
Videóra került a hab tested és a machós hangod Nameg a pofid, ami nálam 50 év fegyház
Amennyiben részletezném ki kéne, h kerüljön a 18-as karika
Miért vagyok még mindig ennyire fáradt?
lebuktam?
Ezt eddig is sejtettük De hogy ne tudatlanul haljunk meg, kérlek részletezd a történelmi hűség kedvéért pontosan az alváshoz szükséges intézkedéseket. Függelékkel és szemléltető ábrákkal!
Helló srácok! Sajnos ki kell ábrándítsalak benneteket, de mi ( veletek ellentétben) nem hálósipkában alszunk
basszki-enis motoroztam álmomban a haverokkal..... -úgy volt hogy az elso ütközés a szezon elején.....
Jou Reggelt .... Na azthittem infarktust kapok ahogy kinéztem az ablakon..... hát ez nem hiányzott.! Na most még biztos a csajok alszanak .....mint a bunda sapával a fejükön ...
mink már szánkón húzattuk egymást cross motorral....naggyon nagy buli. ien időben tényleg kocsikázni kéne az álmatlan éjjeleken..
Szerbúsztok!

Hát itt is esik a hó, nem is akárhogy! ...tényleg motorvulásról álmodtam! ...ill. is!
Így van! 50? Én 70-et adnék neki
Elég csúnyán lebukott a Fülöp Gábor...ugye Petra? a kis CBR-es hurkatöltő
Láttuk ám - neki járna ránézésre az 50 év fegyház
Na innen lelépek!

Jóéjt vagy jóreggelt vagy nemtom mivan már :)
Felvettelek :)
Én nem tudom a címed.
Én meg sztem ha 1 óra mulva fekszem le aludni sem fogok 10nél tovább aludni... :)
msn?!
De mi már most tudjuk, h ezen vágyuk beteljesületlen marad Hiába a nők ...... Szerintem délig alszom ma az tuti...
Tuti... És biztos álmodoznak,hogy ha felkelnek elmennek motorozni... :D:D
Szóval züllés volt a Züllői úton?
A srácok szerinted most hálósipkával a fejükön most így csinálnak? : ?