Van egy fontos dolog, amit a 2007-től gyártott, 600 RR tulajdonosoknak írnék.
Ma beszéltem egy idomos sráccal, aki megpróbálná elintézni, hogy gyártsanak a 2007-től létező RR szériához CSAK ALSÓ HASIDOMOT, ami zárt.
Ez azoknak lenne ésszerű, akik a gyári idomot nem akarják lecserélni, vagy akik olyan pályaidommal rendelkeznek, ami teljesen a gyári mintájára készült (lásd én) és így csak az alsó hasidomot akarják megvenni.
Ha össze tudunk szedni 30 db rendelést, akkor megcsinálják.
Tudom, itt a lányoknál ez nem lesz olyan sok, de ha 1-2 db-bal is több, akkor megkérnék mindenkit, hogy keressen meg emailben:
zsanett.kasai@gmail.com én pedig továbbítom a dolgot!
Az árról még nem tudok semmit, de szerintem nem lenne olyan nagyon drága, hiszen ez egy elég kicsi idomrész.
Khm-khm ...mintha nem tudnád, h a macskák éjjel vadásznak
MI VOLT itt ez az agymenés? Magatokra hagylak pár órára..és itt elszabadul a pokol?
Álmodjatok csak királyfik... jól áll nektek...kár, h csak ez (áll) ....
A benzin meg virág eszmefuttatásotokkal jól bemutattátok, mennyire is értetek a nőkhöz
Na jó éjt kis Don Juanjaim
Igen, ez a kötöttpályás nőcsábászat. De ennél Sandra azért rugalmasabb talán. Tudod mit: megtöltöd Sandrát, neki a virgá smafu úgyis, a benzint meg án átvállalom...
Mértékegység akkor már a liter lassan? Vagy félreértettem? És virágot adnál nekik? Annak is örülnek, bár az értékítéletük naponta változik, hogy töltés vagy virág kell-e inkább.
Van egy fontos dolog, amit a 2007-től gyártott, 600 RR tulajdonosoknak írnék.
Ma beszéltem egy idomos sráccal, aki megpróbálná elintézni, hogy gyártsanak a 2007-től létező RR szériához CSAK ALSÓ HASIDOMOT, ami zárt.
Ez azoknak lenne ésszerű, akik a gyári idomot nem akarják lecserélni, vagy akik olyan pályaidommal rendelkeznek, ami teljesen a gyári mintájára készült (lásd én) és így csak az alsó hasidomot akarják megvenni.
Ha össze tudunk szedni 30 db rendelést, akkor megcsinálják.
Tudom, itt a lányoknál ez nem lesz olyan sok, de ha 1-2 db-bal is több, akkor megkérnék mindenkit, hogy keressen meg emailben:
zsanett.kasai@gmail.com én pedig továbbítom a dolgot!
Az árról még nem tudok semmit, de szerintem nem lenne olyan nagyon drága, hiszen ez egy elég kicsi idomrész.
hú de király lesz
ma felmegyek érte
már olyan régen láttam
MI VOLT itt ez az agymenés? Magatokra hagylak pár órára..és itt elszabadul a pokol?
Álmodjatok csak királyfik... jól áll nektek...kár, h csak ez (áll) ....
A benzin meg virág eszmefuttatásotokkal jól bemutattátok, mennyire is értetek a nőkhöz
Na jó éjt kis Don Juanjaim
de sztem ezek itten jobban preferálnak egy pár liter benzint. asse baj ha lopott,csak menjen tőle a motorjuk
de nem is baj
hallani akarom ahogy megköszönik ezt a törődést...