Én csak utcán használom az enyémet, és csak a 10w-40-et tudom ajánlani. Nekem volt benne 15w-50 is, de azzaé nem volt olyan precíz a válltója. Ha jó a blokkja, márpedig jónak kell lennie, akkor nem ehet egyik olajból sem.
nekem castrol van
Bregyó János szerint hibátlan
Viktor motorjába is ezt teszik és ha ott teljesít,akkor nekem is jó
jaaa,és a stunt motorjaink is ezzel mennek
ott pedig mondennél jobban ki van vallatva az összes alkatrész/anyag...
Kérdés, hogy a gépkönyv full-synth, vagy fél-synth olajat ír elő a 600F-hez?
Ha az előírás csak félszintetikus, akkor felesleges a full-synth bele, mert csak hamarabb megeszi.
Másrészt szerintem olyan, hogy legjobb olaj nincs, hiszen más igénybevétele van minden motornak. Hiszen van, aki csak utcán, van aki csak pályán, van, aki vegyesen használja. Aztán meg az sem mindegy, ki, meddig szereti forgatni a blokkot...
Én Hondában csakis Repsol-t használok, (jelenleg CBR929RR-em van) 10w-40 Moto 4T Sintetico tökéletes választás lehet számodra is. Hozzáteszem, szinte csak közúton használom. Itt most jó árban is van:link
Lassan tényleg ott járunk, hogy majd az utolsó kapcsolja le a villanyt... Szomorú. Akinek van fix lehetősége kint dolgozni, az menjen, itthon jobb nemigen lesz semmi még jó ideig.
A legjobb az az, ha nem valamelyik városban élsz, hanem "vidéken",a legközelebbi szomszédod is vagy 50-200 km-re lesz tőled.
Na ez néha megfizethetetlen szabadság,és kőkemény magadra utaltság.
Jó reggelt Cibberesek!
Gábor mondtam már, h mocsokarc vagy? Én nem is kelek későn...- bár ugye ez viszonyítás kérdése Ma is 11-kor már fent voltam és azóta tanulok( jelezném hajnali 4-ig tanultam)...nameg holnap estig tuti nem fexek le a vizsga miatt
Legyetek rosszak és mormoljatok el holnap értem egy imát!
Csakis 2-szer sajtolt napraforgóolaj!
Bregyó János szerint hibátlan
Viktor motorjába is ezt teszik és ha ott teljesít,akkor nekem is jó
jaaa,és a stunt motorjaink is ezzel mennek
ott pedig mondennél jobban ki van vallatva az összes alkatrész/anyag...
Ha az előírás csak félszintetikus, akkor felesleges a full-synth bele, mert csak hamarabb megeszi.
Másrészt szerintem olyan, hogy legjobb olaj nincs, hiszen más igénybevétele van minden motornak. Hiszen van, aki csak utcán, van aki csak pályán, van, aki vegyesen használja. Aztán meg az sem mindegy, ki, meddig szereti forgatni a blokkot...
Én Hondában csakis Repsol-t használok, (jelenleg CBR929RR-em van) 10w-40 Moto 4T Sintetico tökéletes választás lehet számodra is. Hozzáteszem, szinte csak közúton használom. Itt most jó árban is van:link
Hó az nem, de az eső esik.
Szerintetek melyik a legjobb olaja egy 2007-es CBR 600f-be?
kb 4000 km van eddig a gépben.
Előre is köszi a segítséget
Üdv,
Z
Na ez néha megfizethetetlen szabadság,és kőkemény magadra utaltság.
a 20 $-os regisztrációtól,meg az ingyen közműtől,meg még pár hasonló dologtól készültem ki
most volt itt egy ismerősöm
nemrég jött meg ausztráliából(minek... )
miket mesélt...
remélem még sokszor mondod
Gábor mondtam már, h mocsokarc vagy? Én nem is kelek későn...- bár ugye ez viszonyítás kérdése Ma is 11-kor már fent voltam és azóta tanulok( jelezném hajnali 4-ig tanultam)...nameg holnap estig tuti nem fexek le a vizsga miatt
Legyetek rosszak és mormoljatok el holnap értem egy imát!