Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre jobbat nem tudok mint betotyogni egy Suzuki kereskedésbe, és ott alaposan körbenézni a 2008 második félévben kigurult gixxer 600/750-t.
A Bridgestone. com-s oldalakon azt írják hogy ezek motorok már a 3 keverékes BT016-l vannak gyárilag szerelve.(hátsó gumma)
tavaly májusi,de semmit nem találtam benne, ami arra utalna hogy honnan lehet tudni melyik az újabb 3 keverékes tipus.
melyik az?
lusta voltam végigtekerni az összeset...
most vakartam elő azt a superbike-t amiben a cikk van a gummáról.
nincs még
találtammég egy helyet,ahol 63-ért adják,de azt mondja a srác,hogy két keverékes
mondom neki,hátul 3,nem?
állítja 2
küldtemneki egy videót,amin elmagyarázzák,hogy 3
közben a superbike-ban olvastam,hogy van olyan ami 2 keverékes
hátul is

most próbálom megtudni,hogy melyik 3 keverékes,mert meg van jelölve vhogy,vmi felirat utal rá a gumin
Ááááá bazz, 8-kor keltem, nem szoktam sose ilyen későn, hajnalig meló volt nem bírtam kimászni, bár nő miatt lennék elfáradva...
Akkor csak így tovább,még vékony 4-6 hét és kezdődik a szezon.
BT 016 megvan már neked?
ébredezünk,ébredezünk?
vagy tán Sandrával aludtál,hogy ilyen soká keltél?
elkapott a juhászbetegség?
Szép napot ciberések.
halló mesca
tegnap nekiálltam a stunt gépnek
kormány a helyén,lánckerék a helyén
ma megpróbálom a kitámasztót is helyre tenni
tegnap nem vittem fotómasinát,ma bepótolom
jájj de motor lesz,jájj de motor
ja-ja,nincs kiterhelve
olyan székelyes ez itt ma...
na,ma sem térdel le a szerver...
reggelt gájsz
Ja és persze Jo reggelt is Mindenkinek!
valahol még a kanyar elott lehet ,de már hallom a hangját
Az 15pár+1óra
Én inkább nem járok táncot,az tuti rontás lenne,meg porfelhő és csak tüsszögnél tőle
Egész pontosan 31 órám
Nekem az is jó, ha te járod a táncot
Akkor hajrázhatsz,addig még van pár órád.....

A szigorlatra meg kéz és lábtörést
(a sámánomat kirúgtam,szarban hagyott,így nem tud a sikeres vizsgádért táncot járni)
Én tudnék aludni, de sajnos tanulni kell.. Csüt.ön szigó II.( most egy kis nyelvészet) a Birodalom visszavág.. De utána...lesz ereszd el a hajam Még akkor is, ha a Birodalom kerekedik felül.
Bagoly bögölynek, hogy álmatlan.....
Ezt az inszomniás brigádot...

A 4. képed Eleksz 10 pontot ér nálam
Te Bad,

Ezt még hallgatni is rossz hogy bele tömködtek valamit Komolyan nem normálisak az emberek.

Üllés pup : Original Equipment (azaz gyári) kellene mert azt tudom hogy nem olcsó vagy más gyártó által licence-t termék. Megnézem szivesen.

Ui: Az enyémkez csak gyárit lehetett venni azóta sem gyárt hozzá senki ha jól tudom..
Tényleg Alex, mennyiért tudnál hozni a 07es 600rr-re a hátsó ülésre púpot? Persze a fekete-fehérhez kéne...
Ja és nem sürgős, pár hétig még nem tervezem, hogy talpra állítsam.
A kipuff dugód nagyon zsír és hasznos, kár, hogy utcán lenyúlnák 1 perc alatt.
Azért mondom, mert már jártam úgy, hogy a posta előtt hagyva a vasat, arra mentem ki, hogy a 2 tesó végébe vmi barom bedugott egy gázos öngyújtót. Még belegondolni is rossz, hogy mi van, ha vicces kedvében bele is löki és lecsúszik a hasidomig, a blokk alá...