Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép reggelt! Már szervezem, hogy kéne a két zenekart összehozni... Lemosnák a teljes zenei elitet
Jóóó reggelt!
"Az ibafai papnak fa IFA-ja van, mert az ibafai fa IFA, papi fa- IFA"! ...ezek zakkantak!
cala! ...ez a traktor alap meg...
Nem hiába a CBR-Klub egy vidám társaság!
Majd ha megálltunk meghallgatom tudod: én kifejezetten nyugis lassú motoros vagyok, meg nem akarok verekedni a mögötted levő helyért oda sorszámot kellene húzni!
SM-SM CBR Klub túrán meghallgathatod....
Amúgy nem is hinnéd, milyen jó hangja van az én kis dögömnek
Kellemes dörmögő, hát, hiába, azért a V2 megdobogtatja a szíveket! Volt nekem is V2, szerettem, olyan mint egy rakoncátlan tüzes k*rva ha akar...
Nicht schlecht...nadehát mégis...felrakni egy Ducatira?
... a dorombolós rész hogy is van pontosan? Ha megmutatod majd én hörgök meg csattogok!
én ennek a hangjába szerettem bele 1098 :)
Cala..te egy állat vagy
Ennyi
Bezzeg a mi kis ciberéink...páratlanul finoman járnak...nem hörögnek nem csattognak...hanem dorombolnak, mint cica az ágyban
Műkedvelő vájtfülűeknek pedig egy kis csemege:

http://www.youtube.com/watch?v...

mi a helyzet a motorozással macsek? mentél mostanában?
felénk tiszta nyálkás volt az út, ma elővettem, 20 perc alatt 3 szor csuszott meg a segge, egyszer a körforgalomban padka fele egyszer meg pont egy kereszteződésben mikor kifordultam egy nyerges elé , még jó, hogy lassitott , mert ő is bekanyarodott
Egy ilyen csodálatos zene mellett mindent és mindenkinek
Nem baj, elnézzük neked...
A ma esti kötelező videó ez :
http://www.youtube.com/watch?v...
ugye Cala?
szia macsek én is vagyok, de nem ciberés
Vagyis már csak te tartod a frontot?
Vagyogatunk ...
Hol vagytok motorosok?
Jooo estééét Gyerekek
télleg nem eccerű a robogó sem
nagyon más.de a srác nem tudja miről beszél szerintem
megnéztem videóid, meg a kommenteket lestem egy nagyot baszki a jog robogós gyerek leugat titeket egy jog-os ez még csak robogónak se mondható mint az én neosom volt, arra tényleg a legfinomabban is csak azt lehet mondani, hogy ovis pöcsköszörű, és akkor egy olyannal oszt titeket, hogy... azért durva baszki, hogy a kávédarálós gyerek osztja nektek az észt, meg tanít titeket motorozni. Akkor lestem a legnagyobbat, mikor megmagyarázta, hogy lepkesúlyú robogóval nehezebb menni, mint egy nagymotorral . Kérdem én mi jöhet ez után, ma holnap a biciklisek fogják osztani a busásokat, hogy mit akartok avval a pöccsel? (megjegyzem nekem is csak egy 400-asom van, de barátom unokaöccse egyszer hasonló mód mint az a robogós gyerek le akart oltani, hogy ugyan már a bmx sokkal izgibb mint a hülye motorozás mondtam neki, akkor majd gurulunk egyet együtt, biztos jobban fogsz gyorsulni, meg gyorsabb is leszel, meg valószínű tovább bírod a tempót , itt valahogy elakadat a szava és terelte a témát )
nagyon szívesen eldöntelek...
természetesen Honda CBR 600 F4
Majd nézz meg és dönts el
Milyen motort alakítassz is most fighter géppé?
Tavasztól merrefelé gyakorol a JrSfTeam?
Te melyik leszel?
pink?
christina?
lil kim?
?
Hát a Moulin Rouge-ban én eddig kevés alvó embert láttam
én mindenhová benézek

nehogy a közönségetek is elaludjon