Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mek aludni,elálmosodtam, na meg megy a Showder klub :D Joéjt
10000
9999
Ilyen időben futni? Vagy otthoni futópad?:D
50 perc futás után kicsit megtépázottan De azért még élek
egy darabig , biztosan
Hogy vagy?
Nah legalább a legújabb T100 megvédi a mundér ( vagyis a fém vázon élő szövet) becsületét
Csók Gemi
Na szép tőletek srácok!
Én itt kitartóan futkározok, ti meg eltűntök, mire visszatérek, mint a Terminátor
Jóestét
Jó volt ma is veletek. Gyugyuka balra el. / dől! /
Cala merre? Hullámok, csitulnak?
Inkább fussál, hogy jó erőnlétben legyél , mert ha sok ilyet írsz a kandúrok majd megkergetnek.
Nah most akkor a Macskafogó van terítéken?
"Zöld szemed villog a sötétben.A karmod visszahúzva egészen.Amíg a bajszod csiklandoz kellemesen,végig egy szót se szólsz, csak dorombolsz! " huh ez a szöveg...
Akkor multkor a sötétben lehet, hogy a Te szemeid villantak meg? / este-sötét érteeed?/
Oké-oké Üvegtájger Csak úgy körítéssel együtt nem vágtam.
Nah én inkább elmegyek futni- balra el
Azt hittem idézgetünk általunk oly kedves filmekből és aki tudja és persze ezt a tudást meg akarja osztani a többi
klubtárssal az válaszol is. Na jó nem erőszak.........

Amúgy: aza törékeny nagymacska, amiből hot-dogot ill. hamberzsét lehet venni....
Te Giorgio...most nem vágom miről beszélsz!
Te láttál már ilyenre példát?
max. ha kényszerítették szegény Hondást
Valahogy így: - meséld el mégegyszer!
- nincs az az Isten!
- lesz egy sör!
- AKKOR VAN.
RRCat gyerünk, a többieknek már biztos az enteren van az ujjuk!
Áhh, úgy látom nem lesz könnyű dolgom megtéríteni ezeket a hondásokat. :)
Ja-ja értelek, inkább azt gyürjük a hideg téli napokon, motormegvonások közepette! A Hondásban meg a motorosbulikon feszítünk!
Na jó, elismerem, megpróbálok téglaként beépülni a CBR-es társadalomba, hogy aztán belülről bomlasszam addig, amíg minden Honda-rajongó kawasakis pólóban fekszik le aludni. :)
"Ki is nyiffantottalak volna"
Ehhez az kellene, h utolérj "Ami pedig elég nehéz , ha egy körön kettőt verek rád. " - nah ezt ki mondta?
Nyugodtan bevallhatod, h te rendezed a Kawa reklámfilmeket És azért vagy itt, h élesben teszteld a következő filmedhez a Kawák Hondásokra kifejtett hatását
A ravasz kis trükkjeidről meg ne is beszéljünk