A sok telózás aki értett hozá azt felhívni mert ő Pesten van 1kis reklám a Karasnánál szervizes jó fej srác ő segített ahogy tudott másodjára kiment test zárlat miatt kedves barátom Gabi bele forrasztott 1nem belevalót és csak 2000 alapjáraton járt na azt találd ki,hogy mi a baja.Úgyhogy 900rr elektromoságban nagyon otthon vagyok megvan hozzá minden szakrajz by Keki köszi, kapcsolási rajz minden biz basz ha valakinek kell akkor van. Egyszerűen nem adott szikrát köteg jó minden jó volt és a gyújtás kapcsolóba van kezdetleges imó ha abból kimegy a dióda akkor olyan mintha lopnád a motort
Nem titok Attam az RF-et ő adta a 900rr-t minden alkatrésszel és 40ropit Ja a kilóméter az 35e milles Igen a blokkja az jó eddig nem jött ki rajta semmi le is kopogom be indítani +én indítottam be mert elektronikusan jó volt de a kábelek közt volt szakadt +a drágaszág miatta csináltam 13eft-os számlát már 2szer 3.9v a mocskos de jó dolog
nem inditotta be. a padlásra kellet menni ott voltak egyes alkatrészei idom tank.stb. titok hogy mennyiért jutottál hozzá ? a motorjára nagyon esküdött hogy jó. meg kevés mérföld van benne valami 30000 kilométerbe átszámítva. ha jól emlékszem.
csak nem voltam benne biztos hogy ez a motor az . nem ismerem csak voltam megnézni amikor hirdette sérülten. meg akartam venni csak nem tudtam megegyezni a sráccal. te hol laksz?