Hi all, A következőket keresem PC40-hez 2007-2012-ig
1. Első villa, villanyakkal és kerék tengellyel.
2. Vízhűtő+venti
3. Leömlő
4. Jobb első lámpa. Ne legyen sérült és javított
5. Fej ami tartja a plexit, tükröket, műszercsoportot és maga a fejidom műanyagot. Ne legyen sérült és javított.
6. Első Sárvédő (fekete). Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
7. Has idom (fekete). Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
8. Komplett két oldali oldal idom sima fekete szürke. Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
Légy szíves írjatok árakat és elérhetőséget! Jó ha ide külditek vagy a bmw46@freemail.hu-ra
2006-os 600RR-hez milyen fékbetétet érdemes venni? (Első kellene egyenlőre, utcai használatra, Brembo-kat látok 9.200.- körül, illetve most még Ferodo-t láttam több helyen, amit nem nagyon ismerek.) Mi éri meg, illetve tudja-e valaki, hogy mennyibe kerül a gyári?
Ha érdekel írj
Írtam az email címedre.
üdv, Richárd
A Termignoni meg van még esetleg? Passzol 2006-os CBR600RR-re?
Köszi.
1. Első villa, villanyakkal és kerék tengellyel.
2. Vízhűtő+venti
3. Leömlő
4. Jobb első lámpa. Ne legyen sérült és javított
5. Fej ami tartja a plexit, tükröket, műszercsoportot és maga a fejidom műanyagot. Ne legyen sérült és javított.
6. Első Sárvédő (fekete). Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
7. Has idom (fekete). Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
8. Komplett két oldali oldal idom sima fekete szürke. Ne legyen fül törött és javított (pici karc nem gond).
Légy szíves írjatok árakat és elérhetőséget! Jó ha ide külditek vagy a bmw46@freemail.hu-ra
Köszönöm.
Üdv, Richárd
Keresek 600 RR 2005-höz gyári plexit (átlátszót).
Eladó egy Leo Vince dob PC40-hez, kompletten, mindennel, ami kell a felszereléshez.
Mennyit kérsz a plexiért?
2006-os 600RR-hez milyen fékbetétet érdemes venni? (Első kellene egyenlőre, utcai használatra, Brembo-kat látok 9.200.- körül, illetve most még Ferodo-t láttam több helyen, amit nem nagyon ismerek.) Mi éri meg, illetve tudja-e valaki, hogy mennyibe kerül a gyári?
Thx!