Sziasztok, olyan problémám lenne egy 2005ös cbr 600rr el hogy nem villognak az indexek (ledesek) de a műszerfalon sem villog a visszajelző sem, tudnátok segíteni a probléma megoldásában ??? Válaszokat előre is köszönöm !
Nekem is bekapcsol a ventillátor 106 fok felett. A motor idén került hozzám, rögtön egy nagyszervizzel indítottam ahol minden folyadék le lett cserélve, köztük a hűtővíz is. A szervizben kicsit túlbuzgók voltak és teletöltötték a tágulási tartályt, ami miatt csöpögött belőle a hűtővíz. Miután kiengedtem a tágulási tartályból a felesleget, onnantól kezdett el ennyire melegedni (gondolom mert kevesebb hűtőfolyadék veszi fel ugyanazt a hőmennyiséget). Azelőtt kb. 106-107 foknál magasabbra nem ment.
Nekem azért ez furcsa, sokat nem megyek városban, de nekem sose ment feljebb mint 104 fok. Aztán bekapcsol a hûtõ. Ha haladok vele, lassan városi tempóban, akkor kB 84-90 fok.
A Pannónia ringen pl stabilan 86 fokos a viz.
Nekem motul hûtõviz van.
Egy próbat megér.
Köszi a tippet Közúton nem jön elő a fék rázása, csak pályán amikor nagyon erősen fékezek. A felnin a festés eredeti. Már az is megfordult a fejemben hogy az ABS-t érzem, viszont az összes teszten azt olvastam hogy milyen finoman avatkozik közbe és nekem ez nem tűnik finom közbeavatkozásnak . Az elmondottak alapján hűtésem pedig rendben van.
Ha meg is állsz varosba lámpáknal közbe ,mikor 60 araszolsz akkor szerintem nem gáz.....ha folyamatos 60-70 es temponal felmegy akkor nekem azert kicsit fura.
Ha egyébként nem raz az eleje a gumit kizárnám....probald ki,hogy mesz mondjuk 120 as tempoval es csak annyira huzd be a fekkart,hogy eppen fogjon...ha akkor is elkezd rázni akkor a tárcaa lesz a bibis.Ha festve volt a felni akkor nezd meg hogy a tarcsa alatt fémtiszta e a felni,mert az is megtud szopatni.
Sziasztok!
Rátérek a tárgyra, a következő gondom van a 2009-es ABS-es PC40-esemmel: pályán féktávon ráz az első fék. A tárcsák újak, a betétek újak, a gumik szintén. Tárcsa/betét csere előtt is rázott már enyhe fékezésnél is. Csere után azt hittem megoldódott a gond, aztán elmentem ringezni egyet és meglepődve tapasztaltam hogy mégsem lett teljesen jó. Valakinek valami ötlete hogy mi okozhatja? Előre is köszi.
Sziasztok.Eladó pár cucc ha valakit érdekelne.2004 pc37 es böl maradtak-fekete farok idom féklámpával együtt,piros tank,rendszámtartó komplett,farok idom alatti váz boritás,teleszkóp csizma párban!hütő venti. Ide irhattok ha kellene valami:valejo001@gmail.com
Sziasztok!
CBR 600RR 2003-hoz keresek első teleszkópokat, első kereket , és első féktárcsát !
ha valaki tud eladót vagy van valamelyikőtöknek kérem jelezze akár itt vagy telefonon:
06304969479 Köszönöm előre is
Üdv!
motorvásárlás előtt állok,véleményetekre lennék kíváncsi,vannak e hibái meg hasonlók. előre is köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-10288655 ezt néztem ki
Koszi
A visszapillantóid megvannak még? :)
A visszapillantóid megvannak még?
Nincs valakinek elfekvőben egy pc37 balos tükre megvételre?
Vagy esetleg honnan tudnék rendelni?
Nekem azért ez furcsa, sokat nem megyek városban, de nekem sose ment feljebb mint 104 fok. Aztán bekapcsol a hûtõ. Ha haladok vele, lassan városi tempóban, akkor kB 84-90 fok.
A Pannónia ringen pl stabilan 86 fokos a viz.
Nekem motul hûtõviz van.
Egy próbat megér.
Rátérek a tárgyra, a következő gondom van a 2009-es ABS-es PC40-esemmel: pályán féktávon ráz az első fék. A tárcsák újak, a betétek újak, a gumik szintén. Tárcsa/betét csere előtt is rázott már enyhe fékezésnél is. Csere után azt hittem megoldódott a gond, aztán elmentem ringezni egyet és meglepődve tapasztaltam hogy mégsem lett teljesen jó. Valakinek valami ötlete hogy mi okozhatja? Előre is köszi.
CBR 600RR 2003-hoz keresek első teleszkópokat, első kereket , és első féktárcsát !
ha valaki tud eladót vagy van valamelyikőtöknek kérem jelezze akár itt vagy telefonon:
06304969479 Köszönöm előre is
motorvásárlás előtt állok,véleményetekre lennék kíváncsi,vannak e hibái meg hasonlók. előre is köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-10288655 ezt néztem ki
A féktárcsák milyen állapotúak? Ütés mentes? Mit kérsz értük?
Előre is köszönöm
Dani