Eladó a képen látható Bridgestone bt56 f 120/70-17 es sport-túra gumi új állapotban,még nem volt felszerelve tehát szűz gumiról van szó! Nagyon jó állapotú,nem volt javítva,nincs repedezve,a képen látható új állapotban bolti ár alatt olcsón eladó ! 8999 ft ! Posta is megoldható ! Zala-megye .Lenti.
Tényleg komolyan gondolod, hogy lesz valaki aki nyílt fórumon leírja neked ?
Mindjárt átmegyek az MV topicba és előadom a következőt:
Helló
Eltört a szlusszkulcsom Miközben a pótkulccsal mentem kifelé megbotlottam és kutya felette Nem tudjátok hogy kell bepöccenteni ?
Szerinted az jó dolog lenne, ha az itt leírtak alapján illetéktelenek nyitogatnák fel, lopkodnák el az üléseket ?
Megoldható a problémád, de neked kell megoldani
Debrecen elérhetőséget nem tudok de ha kell utánajárok, én csak bementem a boltba mondtam miről van szó megcsinálta. Annyi 15 cm a határ ami aláfér, én is a végébe akartam nem az oldalára de csak oda lehetet
Gondolom ezt lézerrel gravírozták?
Én a környékemen nem talàltam akora gépet amibe belefért volna a dob.
Megtudod adni az elèrhetőségét az embernek?
Amugy helyileg hova valosi?
NAGYON GYÁRINAK NÉZ KI.
Szia. fegyi jóáron árul pupot, szerintem az a te mocidra is jò lehet.
Milyen márkájúa dobod?
Tudnál egy közelebbi fotot felrakni az e betűs számsorròl?
köszi
Szia! A Barracudának (barracuda.it) van ilyen hátsó rendszámtartója. Felszívtam magam kicsit és csináltam magamnak egyet... Indexeket vennem kellett (mini ledes indexek), úgy mint a farokidom csúcsába illeszkedő hátsó ledes lámpát (ez Amerikából jött). A rendszámtartó kapott egy ledes rendszámvilágítást, egy prizmát, és nagyon meg kell nézni ha valaki azt mondja rá hogy nem gyári.
Ha jól látom yoshimura dobod van neked is.
A tiedébe van e betű?
Mert ha van akkor, leìrhatnád. Most készülök gravìroztatni az rs5-be.