Sziasztok!05-06 os 600rr hez keresek jobb oldali kozepidomot,ezust alapon 3 fekete csik illetve piros cbr felirattal...Ha valakit erdekel van balos oldalidomom,balos hasidomom,tankidomom,gyari plexim,gyari indexeim,gyari kipufogo dobom,hibas muszerfalam....Tel:06703115215
Sziasztok!05-06 os 600rr hez keresek jobb oldali kozepidomot,ezust alapon 3 fekete csik illetve piros cbr felirattal...Ha valakit erdekel van balos oldalidomom,balos hasidomom,tankidomom,gyari plexim,gyari indexeim,gyari kipufogo dobom,hibas muszerfalam....Tel:06703115215
Kb 1 hónapja vettem egy 2005ös 600rr-t. 31500 km van benne, a láncnak már van hangja. Gyorsításnál adja azt a tipikus "kopott lánc" csörgést. a feszítő kb az utolsó harmad elején jár, a felét már elhagyta. Még a gyári láncról van szó, de nem tűnik úgy mintha nagyon laza lenne, 2 cm körül van a mozgás. Cserés lesz vagy feszíteni elég lehet?
Illetve ha cserés, akkor mik a pontos méretek, láncszem, lánckerekek fogszámai, stb, illetve ki melyik láncot ajánlaná? Több webáruházban is találtam ugyanerre a típus/évjáratra más méretű kerekeket...
A 2009-es idom, már "teli" oldalidomos. Fel lehet tenni, de kell 4db plusz tartó (a helye megvan) és a kuplung deklinél kicsit feszül, mert a kuplung dekli más kialakítású. Amúgy máshol passzol.
Ha jól emlékszem a 09-es idomszett változott a korábbi 07-08-as modellhez képest, de talán csak hűtő és a blokk körüli levegőnyílásokban, talán a felfogatásban nem. De lehet, hogy módosították a hűtőt is, akkor viszont sanszos, hogy helyproblémákkal is szembesülhetsz.
Köszi! Azt esetleg vágja valaki, hogy 2007es 600 RR idomszett és 2009-es között mi a különbség ill h felmegy-e egyik a másikra? Csak mert sok oldalon külön említik a 2007-08 és a 2009-- től értendőt.
Egy kis segítséget kérnék. Keresek egy soproni srácot 2007 utáni piros 600rr-je van. Ismeri valaki?
Köszi
Megpróbálom bemérni őket.
Írok ha megvan.
Mind a 2 tárcsa hibás?
Mekkora ütés van bennük?
Ha az egyik legalább jó lenne, akkor arra vevő lennék.
Köszi
4.5 mm vastag, hullámos (üt), csapoknál nem lóg.
2 db ára 20000 HUF
+36704221849
[Honda CBR600RR 2006]
Köszi.irtam privátba.
nekem van egy titan akrapovic osszekotocsovel papirral, dobozban teljesen uj. 100e ft( bolti ara 230 eft)
https://www.facebook.com/group...
Van valakinek PC40-hez sportdob eladó?
Köszi előre is.
Valaki tud valami normális PC40-es motort?Várom e-mailben az ajánlatokat.
akle@itromail.hu
Köszi
Kb 1 hónapja vettem egy 2005ös 600rr-t. 31500 km van benne, a láncnak már van hangja. Gyorsításnál adja azt a tipikus "kopott lánc" csörgést. a feszítő kb az utolsó harmad elején jár, a felét már elhagyta. Még a gyári láncról van szó, de nem tűnik úgy mintha nagyon laza lenne, 2 cm körül van a mozgás. Cserés lesz vagy feszíteni elég lehet?
Illetve ha cserés, akkor mik a pontos méretek, láncszem, lánckerekek fogszámai, stb, illetve ki melyik láncot ajánlaná? Több webáruházban is találtam ugyanerre a típus/évjáratra más méretű kerekeket...
Ha még aktuális, akkor nekem lenne gyári, sérülésmentes hátsó lámpám!
üdv.
Üléstakarót vagy üléspúpot keresek 2011-es Hondámra.
Fekete vagy piros színben érdekelne első sorban.
Köszi előre is.
Meret M
Ár: 23.500.-ft
Címem z.kawa@freemail.hu