há ja ! meg JH2PC35 ......... ideje lenne nem csak a cbr 600 f szóval , hanem a motorkóddal is megbarátkoznod. még jó hogy a gyárban nem tudják előre a motor rendszámát is , mert akkor az is benne foglaltatna
ket hozzaszolasra valaszolt egyben. nezegesss youtube videokat is. cbr 600f carburetor szavakra keress. motorszereles topikban a motorom kapcsan kb oktober 20 korulrol eleg komoly otleteles folyt hasonlo tunetekkel. decemberben irtam le a vegkifejletet
Hali az igazság az hogy egy szerelőtől hoztam el.gondolhatod hogy szerelőhöz nem fogom vinni.de èn nem emlékszem hogy azt írtam füstöl.Nem füstöl.nem fogok szarakodni ami kell hozzá mind ùj lessz.
PC23: asszem ez az első "F" típus, semmi extra nincs a karbiban. Ha az a hibás, akkor meg fogják tudni szerelni, elviheted egy akármilyen motorszervízbe, nem dobnak ki vele. Lehet, hogy valami tök banális oka van a füstnek, pl eldugult kipufogó, szar gyertya, ... lehet az is, hogy nem EGY bizonyos baj okozza a jelenséget. Sok átok ülhet egy ilyen múzeumszökevényen. Csináltasd meg rendesen, ne gányolj vele, ne sajnáld rendes szerelőhöz vinni, cefetül jó motorok ezek, még sokáig tudod használni, ha egyszer valaki rendesen összelegózza.
Sziasztok.Tud valaki szerelèsi ùtmutatót cbr600f pc23 hoz?ès mi a karburátor levegő csavar beállítási èrtèk.mennyire kell kitekerni.?5000nèl többet nem pörög ès ha rátesszük a világítást fullad.most vettem a mocit potom pènzèrt.de szeretnèm felùjítani.köszönöm
Sziasztok Adot egy 2002 cbr 600 f4i .Tavaly lerobbant a pályán ,lett benne regulátor ,meg feszszabályzó cserélve.Azóta néha nem mindig de fekete füstöt ereget a kipufogoból.Az ünnepek alatt be lett inditva s most is bemelegítés után ugyan ugy fekete pamacsokat köp.Valamiért sok üzemanyagot kap,Mere induljunk el a baj orvosolásában?
Van valakinek tapasztalata, leírása prop-tech fokozatkijelző programozásával kapcsolatban?
vagy keress rá a többi manual-ra.
kb 5 perc (bár nekem itt a motorkódok semmit sem mondanak....)
https://www.slideshare.net/nat...
4 tuzkarikaval egyutt fizettem valami £11-12-ot.