Nekem mar magasitott van, de meg mindig nem eleg.
Ez tetszik, de nincs kizarva, hogy veszek egy kenyelmesebbet is). Nekem a motor nem palyazasra kell, vagy 200-zal szaguldozni az autopalyan. Szelvedelem igy se jatszik, mert eselyem sincs bebujni a plexi moge.
Szinte biztos hogy az idom lesz a gond.
Azonkívül a villahidak méreteiben is lehet különbség.
Ez lenne a tuti,de drága. https://www.ebay.com/itm/Super...
Szia!
En ezen a vonalon indultam el. Egyelore csak nezelodom es marciusig informaciot gyujtok, ha megoldhato gyari, Honda alkatreszekkel (Hornettrol) ,akkor az lesz. Ha nem, akkor veszek egy ilyesmi szettet. Boven 100 alatt megall.
Majd adom az infot, amit talalok.
Az NKH engem hidegen hagy.
Fel kell rakni valami hasonlót, csak magasítottat. Nincs beleütve semmi a csutkába.
Velem csak műszakin baszakodtak, (alacsonyított volt a CB-n)
Másik, hogy ha nem kényelmes a CBR, akkor miért erőltetitek?????
Venni kell egy CB-t. Nagyon fasza motor az is, és sokkal kényelmesebb az üléspozíció.
CBR-en a magasított kormány kb. megöli az egészet, mert kilóg a fej a szélvédelem mögül.
Ketlem
A tied 650es
A tied 650es
A tied 650es
Jovore venni akarok valamit, de ezt is megtartanam.
Valaki használ a motorján NG_moto féktárcsákat?Állítólag spanyol .
Ez tetszik, de nincs kizarva, hogy veszek egy kenyelmesebbet is). Nekem a motor nem palyazasra kell, vagy 200-zal szaguldozni az autopalyan. Szelvedelem igy se jatszik, mert eselyem sincs bebujni a plexi moge.
Azonkívül a villahidak méreteiben is lehet különbség.
Ez lenne a tuti,de drága.
https://www.ebay.com/itm/Super...
En ezen a vonalon indultam el. Egyelore csak nezelodom es marciusig informaciot gyujtok, ha megoldhato gyari, Honda alkatreszekkel (Hornettrol) ,akkor az lesz. Ha nem, akkor veszek egy ilyesmi szettet. Boven 100 alatt megall.
Majd adom az infot, amit talalok.
Az NKH engem hidegen hagy.
Velem csak műszakin baszakodtak, (alacsonyított volt a CB-n)
Másik, hogy ha nem kényelmes a CBR, akkor miért erőltetitek?????
Venni kell egy CB-t. Nagyon fasza motor az is, és sokkal kényelmesebb az üléspozíció.
CBR-en a magasított kormány kb. megöli az egészet, mert kilóg a fej a szélvédelem mögül.