Zoli töltsd fel rendes fagyállóval a blokkot. NE hagyj benne vizet mert a viz szetmarja az aluminiumot rozsdás lesz a vas rész belülről. Ez csökkenti a hutoképességet. Nezd meg mit ir elo a gyar es azt kovetsd. Ha kell merd meg a fagyálló tűrőképességet. Hany fokig bírja.
Ha csak egy blokk.... szíjjee kapnám, le a radiátort, le a bilincseket, le a csöveket. Ami pár csepp belefagy, az csak fagyjon, nem fog benne kárt okozni. Nagyon sok víz (és kevés levegő) valóban szétnyomná, de itt nem ez a helyzet. Nincs félnivalód
Holegfuvoval adj neki kiszáritja.Talan.
A olaj-vizes hőcserélő lamellai közül tuti nem lehet kifolyatni ha fejre állítod akkorse.
Szal én feltoltenem fagyalloval vagy futott helyen tarolnam.
Koszonom a valaszokat
Az az igazsag hogy egy jo baratom 1 eve hajt egy 500f-et es amilyen tapasztalatokat mondott o en azonnal beleszerettem ebbe a mociba
Hat igen egy megkimelt osztrak az tenyleg megkimelt ha adodik olyan elado akkor inkabb azt palyazom meg
De megvetel utan egybol vinnem is szervizbe hogy nezzek at
Nekem nem a szaguldas a lenyeg
Hanem bejon a sor 4 hangja es mas tipust nemigen talaltam 35kW-ig
A olaj-vizes hőcserélő lamellai közül tuti nem lehet kifolyatni ha fejre állítod akkorse.
Szal én feltoltenem fagyalloval vagy futott helyen tarolnam.
Nekem most az a legnagyobb bajom hogy nincs olyan eladó ami megfelelne nekem
Biztos nem árt többet, ha csapvízzel kimosod a hűtőrendszert, mintha benne marad 1 deci régi fagyálló?
Az az igazsag hogy egy jo baratom 1 eve hajt egy 500f-et es amilyen tapasztalatokat mondott o en azonnal beleszerettem ebbe a mociba
Hat igen egy megkimelt osztrak az tenyleg megkimelt ha adodik olyan elado akkor inkabb azt palyazom meg
De megvetel utan egybol vinnem is szervizbe hogy nezzek at
Nekem nem a szaguldas a lenyeg
Hanem bejon a sor 4 hangja es mas tipust nemigen talaltam 35kW-ig