Akkor jó De am télleg sokszor már sajnálom azt aki kérdez valamit valamelyik topikban mert csak osztás jön h miért annyira hülye h nem tudja meg csak az osztás megy!Régen nem volt ilyen ez a fórum..... Globalozáció
Rocky tavasszal nem megyünk egy közös görizés-deszkázásra? budaörsön van egy jó park! alig vannak, jó deszkásoknak is... de én is elvagyok ott... aztán streetelhetünk is, bár nem tom te a korlátokkal h állsz.
jaj aszittem nekem írtál ne haragudj csak már annyira harapok mert sokszor csak azt lápom h feljövök és akkor csak az oltogatás megy és már vártam h beszól valaki mert ez már "természetes"!Még1szer ne haragudj esedezem
na gyári guminál csak jobb lehet az első gumim úgy kopik mint a radir.... a hátsó meg baszik tapadni.. ha ledöntöm lábtartóig már majdnem csúszkál a segge tiszta aszfalton ja és a gyári gumit szerintem 15 fok allat nem nagyon kell használni ... jártam ugy hogy ledöntöttem 15 fokban lábtartóig és a motor kicsúszant a lóla szerencsére nem látszik rajt semii... magyarul a gyári gumi kalap szart nem ér ezt nekem gumis mondta :)
Akkor milyen gumit ajánlotok uttcára nekem ezt a márkát olyanok mondták akik 600as-nál nagyobb gépekkel járnak és ők erre esküsznek .. ezért nem tom eldönteni eddig 20 ból 17-en azt mondták hogy ez nagyon fasza...
4-5 fokban tapadt a slick? Mintha még nem írták volna le tucatszor, vágott vagy sem, a motor slick-ek opt hőmérséklete kb 80fok, ami azt jelenti hogy ha eléri ezt a hőfokot akkor tapad! Ilyen hőfokra Te nem bírod felmelegíteni, még pályán sem! Csak gumimelegítővel!
jah bocsi, te szoktál ide írni... én csak a véleményemet írtam le a slikről... hátha segítek vkinek, de akko ez a topic is zárolva lesz számomra... szia
Persze énis tudom h uttcára nemalegjobb.És nemazér nemtapad uccán,mert nincs vágva és sima,hanem oylan a gumi kémiai összetétele....Szal csak pályára értettem énis
min1, mindenki be tudja látni hogy van e értelme a dolgokat, vagy sincs! megéri vagy sem...