Csak nem gipszbe öntötték a fejed?
Sziasztok!
Valaki igen lekötelezne, ha elárulná nekem hogy hol találom a borulásérzékelőt, és hogy hogyan is néz ki az az...
Szép napot Mindenkinek!
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de meló meló meló volt...
Most szolok, hogy a holnapi nap lesz egy kisgurulás!
KB: 100-150km, vagy ami lesz gondoltunk Atixal...
Egyébkén Mindenkit nagyon szívesen látunk, és szerintem sokan szeretnének a télben egy kicsit megjáratgatni a vasat.
A célt még ma este felírom!
Hideg nem lesz, (na jo azt azért nem igérem)
De forró tea lesz a benzinkuton...
Gratula!
Fotót azért tegyél föl...!
Nem kell bejáratni, mint a mocikat....
Majd megszokod....Ha híznál, akkor meg mindig gondolj evés közben az ÁRÁRA...
Nekem egy darabig bejött.. Mostmár nem...Valami mást kéne kitalálnom... ( talán kevesebbet kellene ennem...?)
Megfogadtam a tanácsokat Yoshimura kipu vs bőrruci tekintetében, és örömmel jelentem megvan az új cucc. Berik, kék fehér fekete, és perforált. Superzone-ban vettem, egy százas volt végülis. Most aztán szenvedhetek benne egy darabig. Remélem nem hízok tovább
A válaszom a következő!
Épp két hetet késett a dolog!Két hete vettem sisakokat!Most az én "régim"(Caberg,"S"-méret,nincs egy éves) is eladó lett!Az asszonyét már elvitték!
De azért köszönöm!
Szia Milka,most futott be hozzám egy tiszta királykék színű SHOEI XR1000 sisak, nagyon jutányos áron 42000Ft-ért eladó. A mérete "L"-es. Karcmentes, megkimélt állapotú,a képeken látszik és tisztakék.
Várom válaszod.
Sziasztok!
Valaki igen lekötelezne, ha elárulná nekem hogy hol találom a borulásérzékelőt, és hogy hogyan is néz ki az az...