Kedves Atix tudom hogy te nem vagy oda a a termál fürdőzésért, de majd adig akkor majd vigyázol kint a motorokra, amig füdözök a termálban...
de hátha megtörsz , és majd betudlak csábítani majd a termálba majd!
Ha valakit tényleg érdekell a dolog azt találtam ki:
ez egy 14-e vasárnapra esne,
Elötte szombaton lemennék sárvárra fürdőzni megszáluk, és akkor vasárnap motorozás utána meg haza ....
Szép Estét kívánok Mindenkinek!
Kedves Csöle, és többi kedves fórumozó!
A februári ringezésről meg csak annyit, hogy nem tudjuk milyen idő lesz, lehet akár -5 vagy +15 fok is!
De egy dolog biztos, ez még a versenyzők között is köztudott dolog, hogy legjobb időt is lehet menni száraz aszfalton +7 +12 fokban mivel ekkor megy a legjobbat a motor, a gumik tapadása meg közel jár egy optimális tapadáshoz!
(Nem csak egy versenyző ismerősöm mondta, olyanok akik H-Ringen 1:57 mennek!)
Tehát aki fél ettől a februári ringezéstől az ne jöjjön, mert tudataltija fogja eldobni a vasat…
Aki meg elesik az ugyanúgy júniusban +45 fokban is, eleshet a motorjával!
Ha valaki úgy dönt, hogy mégis jön az meg a saját tudásának megfelelő tempót válassza magának!
Ne akarjon senki se pályacsúcsot dönteni!
Ez az én véleményem!
De egyet leszögezek, nagyon örülnék ha bárki jönne még rajtunk kívűl erre a ringre!
Nem , nem ..annyira azért mégsem ment el az eszem..
Egyébként fölhívnám a kedves Busa- tulajok figyelmét , hogy aki szerény lakhelyem ( városunból) vásárolt használtan az ősszel egy busát és olvassa ezt az írást az Jelentkezzen. ( telefon , e-mail) Tudnék 1-2 dolgot mondani a motor előéletéről...
Ezt most tényleg jóindulatból mondom...
Ebben az évben (2008)azért nem lett hivatalosan a legjobb magyar, mert a csapat neve "ŐLTF", és a versenybírók azt hitték, hogy osztrákok vagyunk.
2009-ben ICE BEAR néven rendezték a versenyt. Ha találok hivatkozást az eredményekkel, akkor azt is felteszem.Itt is a leggyorsabb magyar csapat címet nyertük, és az abszolút 8. helyen indultunk a 2. futamon a medve üldözésében.
Tavaly télen én is beruháztam cordura rurára ( de minek). Azóta 3- szor ha volt rajtam, és ebben a próba is benne van. Nekem nagyon "idegen "érzést kelt!
Ráadásul ha napközben melegszik az idő , akkor ki a bélés és mégnagyobb "vitorlának" hat az egész cucc.
Nekem csak a bőr az igazi...
De gagyit ne vegyél .. ezt a Rush-M ..-et én is néztem tavaly télen csak a cordura termékét...... olcsó...de a kutyámra nem adnám rá...
De mindenki maga tudja és érzi , no meg mekkora a pénztárcája..
Meg jobban örülnénk ha jönnél velünk...
cbr1100 val!
Mivel nincs másik bicinglim....
de hátha megtörsz , és majd betudlak csábítani majd a termálba majd!
ez egy 14-e vasárnapra esne,
Elötte szombaton lemennék sárvárra fürdőzni megszáluk, és akkor vasárnap motorozás utána meg haza ....
Kedves Csöle, és többi kedves fórumozó!
A februári ringezésről meg csak annyit, hogy nem tudjuk milyen idő lesz, lehet akár -5 vagy +15 fok is!
De egy dolog biztos, ez még a versenyzők között is köztudott dolog, hogy legjobb időt is lehet menni száraz aszfalton +7 +12 fokban mivel ekkor megy a legjobbat a motor, a gumik tapadása meg közel jár egy optimális tapadáshoz!
(Nem csak egy versenyző ismerősöm mondta, olyanok akik H-Ringen 1:57 mennek!)
Tehát aki fél ettől a februári ringezéstől az ne jöjjön, mert tudataltija fogja eldobni a vasat…
Aki meg elesik az ugyanúgy júniusban +45 fokban is, eleshet a motorjával!
Ha valaki úgy dönt, hogy mégis jön az meg a saját tudásának megfelelő tempót válassza magának!
Ne akarjon senki se pályacsúcsot dönteni!
Ez az én véleményem!
De egyet leszögezek, nagyon örülnék ha bárki jönne még rajtunk kívűl erre a ringre!
Nem Dallasz, munka!
Egyébként fölhívnám a kedves Busa- tulajok figyelmét , hogy aki szerény lakhelyem ( városunból) vásárolt használtan az ősszel egy busát és olvassa ezt az írást az Jelentkezzen. ( telefon , e-mail) Tudnék 1-2 dolgot mondani a motor előéletéről...
Ezt most tényleg jóindulatból mondom...
Busára cserélted a motorod?
Valami kiszuperált Román cirkuszi medve bőrét kirángatjuk valami vadászkastély baldachinos ágya elól..
Kiporoljuk oszt már mehet is benne...
Mit ment ez a célegyenesben? km/h ?
Retteghetnek a busások...
http://www.youtube.com/watch?v...
Még 1:
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://palyamotorozas.hu/hu/galeria/reszlete
k/kepek/12/oldal/3/
HA előről nézitek a galériát, nem véletlen, hogy ennyi kép van a csapatról és a motorról.
http://palyamotorozas.hu/hu/hirek/reszletek/
15/ice-bear_race_2009_yeti
Sajnos, most gyorsan csak a 2008-as Yetiről találtam képeket:
http://www.oltf.hu/pannonia2.h...
Ebben az évben (2008)azért nem lett hivatalosan a legjobb magyar, mert a csapat neve "ŐLTF", és a versenybírók azt hitték, hogy osztrákok vagyunk.
2009-ben ICE BEAR néven rendezték a versenyt. Ha találok hivatkozást az eredményekkel, akkor azt is felteszem.Itt is a leggyorsabb magyar csapat címet nyertük, és az abszolút 8. helyen indultunk a 2. futamon a medve üldözésében.
Keresek a sajátok között is, és felteszem.
üdv.: Hajek.
Ráadásul ha napközben melegszik az idő , akkor ki a bélés és mégnagyobb "vitorlának" hat az egész cucc.
Nekem csak a bőr az igazi...
De gagyit ne vegyél .. ezt a Rush-M ..-et én is néztem tavaly télen csak a cordura termékét...... olcsó...de a kutyámra nem adnám rá...
De mindenki maga tudja és érzi , no meg mekkora a pénztárcája..