Aha... akkor az a Yeti paralimpia race volt... 3 haverom is indult és olyan motoros tudással, hogy itt mindegyikünktől fényévekkel jobbak...(R1, R6, GSXR1000) az egyik srác kupaversenyeken is nyomja... és tizen x-edikek lettek...
A szarrá tört motorok javítási költségére gondolsz? Van egy-két barátom aki indult ezen az agymenésen már... ha jól emléxem elég sokan amortizálták a vasat... Hiába motoroztál már minuszokban az utcán (az is Isten kísértése)ez meg verseny helyzet... szóval jól gondoljátok meg...
http://www.ducati.hu/magyar/ye...
Gondoltam ezt az ideit tényleg nem kellene kihagyni!
Jó lenne ha nem 2 személyes lenne a csapat!
Szóval szeretettel várok Mindenkit!
1, Atix
2.,GáborXX
Azt azért hozzá tenném, hogy minnél többen jelenkezünk egy csapatba, úgy osztodik az ár...
Én mindenképpen a bőrt ajánlanám.
Nekem is van mindekettő, de már csak a bőrt használom, mert a cordura nagyon remeg a szélben(már120 körül is), rángatja az utas fejét a turbulencia, amit a ruha gerjeszt.
A bőr 10C fokig nagyon jó( pedig én nagyon fázós vagyok), de az a lényeg, hogy teli bőr legyen, mert amibe vannak ilyen elasztikus szövet részek nem jók, mert azokon a részeken nagyon bejön a hideg, és nyáron meg nem hűt akkorát, hogy megérje.
Sajnos az én ruhám ilyen, és ez a része nem tetszik. Az előző ruhám teli bőr volt, és abban kevésbé fáztam...
Amit még érdemes tudni, hogy ezek a ruhák egyetlen dologra jók, és miden másra alkalmatlanok!
Bár bőrből is vannak túra ruhák, azok biztos kényelmesebbek.
Codálatosan nézhettek ki!
A busán két öregúr....... .......és mond, míg mentek megbeszélitek a gondjaidat? Miért nem inkább Móúnikát viszed, ha tud Ő is segít, és legalább nem egy arab forma karolgat hátulról!
Bár.....így belegondolva.......ízlések, és pofonok. Az XX-esek, inkább lányokat vinnének. Hát--Te tudod!
Sziasztok!
Nekem komplett Rs-3 rendszer van fent. Még sosem basztattak miatta. Ahogy írtad, nem az az üvöltős fajta, kellemesen morcos.
Ha akarom hallanak, de mégsem zavaró!
Gyári dob ügyileg.......mindegy mit, de a gyárit cseréld le, nincs hangja, és nem hallanak! Életveszélyes!
Hogy ruha, vagy kipu.......na ezt csak Te tudod eldönteni, ne is hallgass másra! De ha még bonyolítani szeretném a bőrruha dolgot, perforált, vagy nem perforált?
Neked kell átrágni, csak Te tudhatod az igényeidet, és szükségleteidet. Valamint a pénztárcádba sem akarunk turkálni!
És persze szép napot mindenkinek!
szia.
Tudom ajánlani a Mo-Fa ker. Kft-t, (Bp.) viszonylag baráti áron kapsz jó bőrruhát. (nadrág+kabát, összecipzározható) Szerintem ajánlatos az XX-re a bőrruha, sajnos nincs olyan ruha ami minden időjárási viszonyok között használható, de ha esel akkor a bőr talán egy kicsit előnyösebb lehet..ideális körülmények között:) Én úgy oldottam meg, hogy hosszabb túrára, pályára bőrruha, ha esetleg hidegebb van, vayg esik, vagy csak kerülök egyet, akkor meg cordura.
Igen, cordurát használok, immáron 10 éve. Nagyon bejött. Az előző mocim egy 650-es CB volt 1980-ból. Az XX-hez viszont úgy érzem elkelne egy bőrcucc, mivel nyáron mikor a cordurából kivettem a bélést, és autópályán mentem hosszútávra, igencsak pirosra verte a lifegő kabátujj a karomat. Igaz esőben nem volt semmi gondom vele. Mivel bőrruhám még sosem volt, félek tőle, hogy mennyire használható. Ha állandóan 200-al járnék (mert egy busás totyog előttem ) nem gondolkodnék. Viszont ingázok is vele napi 30 km -ert Szeged-Hmvhely között, és soxor még a cordura is majdnem hideg reggelente. Szóval mindkettő jó valamire, de mindenre egyik sem...Így mindkettő kéne
Na mindegy, hezitálás folytatódik. Dobok vagy bőrcucc, ez a kérdés, válszthatok...
Bár engem itt úgysem vesznek komolyan , azért elmondanám a véleményem ruha ügyben (is).
Szerintem a ruha is nagyon fontos. Nekem cordura van ami azért bizonyított ma is, meg nyáron is, amikor Szegedre járkáltam a barátnőmhöz. 100%-ig meg vagyok vele elégedve. Esőben azért felveszek egy esőruhát, de csak azért, hogy ne legyen koszos nagyon.
Száz szónak is egy a vége: Neked kell döntened! (ahogy a busák előtt is )
De mi xx-ekkel megyünk Béjjbi!
Sziasztok!
Gondoltam ezt az ideit tényleg nem kellene kihagyni!
Jó lenne ha nem 2 személyes lenne a csapat!
Szóval szeretettel várok Mindenkit!
1, Atix
2.,GáborXX
Azt azért hozzá tenném, hogy minnél többen jelenkezünk egy csapatba, úgy osztodik az ár...
Nekem is van mindekettő, de már csak a bőrt használom, mert a cordura nagyon remeg a szélben(már120 körül is), rángatja az utas fejét a turbulencia, amit a ruha gerjeszt.
A bőr 10C fokig nagyon jó( pedig én nagyon fázós vagyok), de az a lényeg, hogy teli bőr legyen, mert amibe vannak ilyen elasztikus szövet részek nem jók, mert azokon a részeken nagyon bejön a hideg, és nyáron meg nem hűt akkorát, hogy megérje.
Sajnos az én ruhám ilyen, és ez a része nem tetszik. Az előző ruhám teli bőr volt, és abban kevésbé fáztam...
Amit még érdemes tudni, hogy ezek a ruhák egyetlen dologra jók, és miden másra alkalmatlanok!
Bár bőrből is vannak túra ruhák, azok biztos kényelmesebbek.
Ez kemény volt... de nagyon OTT van....
A busán két öregúr....... .......és mond, míg mentek megbeszélitek a gondjaidat? Miért nem inkább Móúnikát viszed, ha tud Ő is segít, és legalább nem egy arab forma karolgat hátulról!
Bár.....így belegondolva.......ízlések, és pofonok. Az XX-esek, inkább lányokat vinnének. Hát--Te tudod!
Nekem komplett Rs-3 rendszer van fent. Még sosem basztattak miatta. Ahogy írtad, nem az az üvöltős fajta, kellemesen morcos.
Ha akarom hallanak, de mégsem zavaró!
Gyári dob ügyileg.......mindegy mit, de a gyárit cseréld le, nincs hangja, és nem hallanak! Életveszélyes!
Hogy ruha, vagy kipu.......na ezt csak Te tudod eldönteni, ne is hallgass másra! De ha még bonyolítani szeretném a bőrruha dolgot, perforált, vagy nem perforált?
Neked kell átrágni, csak Te tudhatod az igényeidet, és szükségleteidet. Valamint a pénztárcádba sem akarunk turkálni!
És persze szép napot mindenkinek!
http://www.finsterkipufogo.hu/
Az enyémen is ez van...hát...azóta észrevesznek az utakon:)
www.superblackbird.mindenkilap...
Tudom ajánlani a Mo-Fa ker. Kft-t, (Bp.) viszonylag baráti áron kapsz jó bőrruhát. (nadrág+kabát, összecipzározható) Szerintem ajánlatos az XX-re a bőrruha, sajnos nincs olyan ruha ami minden időjárási viszonyok között használható, de ha esel akkor a bőr talán egy kicsit előnyösebb lehet..ideális körülmények között:) Én úgy oldottam meg, hogy hosszabb túrára, pályára bőrruha, ha esetleg hidegebb van, vayg esik, vagy csak kerülök egyet, akkor meg cordura.
Mo-Fa ker kft: http://www.mofaker.hu/
Nekem ez is van meg az is.Amíg az egyiket használod a másik nem kopik!Ilyen szempont is van.
Na mindegy, hezitálás folytatódik. Dobok vagy bőrcucc, ez a kérdés, válszthatok...
Szerintem a ruha is nagyon fontos. Nekem cordura van ami azért bizonyított ma is, meg nyáron is, amikor Szegedre járkáltam a barátnőmhöz. 100%-ig meg vagyok vele elégedve. Esőben azért felveszek egy esőruhát, de csak azért, hogy ne legyen koszos nagyon.
Száz szónak is egy a vége: Neked kell döntened! (ahogy a busák előtt is )