Majd akkor megbeszéljük.
A gyerekek biztos élveznék, no meg a nagy gyerekek is.
Megyek feljebb Tiszafüredre is csak nem tudom, hogy engedélyezik-e ott a környéketeken a vizisportot.
Mi is viszünk bringákat.
Számom megvan ha kell szoltok.Szivesen fotoznék 1-2 esést
Gyerekek ,ha ez aktuális és ha igényelnétek akkor abádszalokra leugorhatnátok egy telefonon megbeszélt helyre és szívesen meghuzom a bandát fánkkal a vízen stb stb.
Ha valakit érdekel!(és hogy ne modjátok,hogy nem jelzem)!
A négynapos(augusztus 20-23ig) közös talizás szinhelyét,átettem Poroszlora a Tiszacampingba!Már akit érdekel!Mi a 4-nap alatt ott megtalálhatoak leszünk!Részünkröl a MAN lessz a sátrunk!De lehet bérelni is sátrat,meg bungalot,lakokocsit, mindent.
Nekünk 3,400Ft/éjszaka a MAN+3fö+ado+stb.Azaz 10.200FT-be fáj szálásilag a 4nap!
Ha valakit érdekel jelezze,hogy helyet lehessen foglalni! http://www.tiszatokemping.hu/p...
A fenti linken mindent megtudtok nézni!
Vége a nyári leállásnak kezdődik újra minden műsor,ma déltől este 9-ig tolom,meg egész héten!Persze nem bánom "ahol pénz ott kenyér is". By most mennem kell!Neked meg szúrkolok hátha!
ne is kérdezd!
marha macerás.....de hát manapság mi egyszerű?
azért még bizakodó vagyok!
tudod!
a kardhal először.....a reményhal meg utoljára!
nálad mi a helyzet?
látom a melóból ki sem látszol...
A gyerekek biztos élveznék, no meg a nagy gyerekek is.
Megyek feljebb Tiszafüredre is csak nem tudom, hogy engedélyezik-e ott a környéketeken a vizisportot.
Mi is viszünk bringákat.
Számom megvan ha kell szoltok.Szivesen fotoznék 1-2 esést
de változtathato!inkább a mozgás okoz gondot,mert biciklivel leszünk!Illetve MAN-nal,de az utobbi le lessz támasztva sátor cimén!
Mármint egy helyen,ne a kemping hat pontján legyen az öt család!
Hanem drága,jo.kedves,stb kormányunk!
De hivj fel!Már nem nyilvános!
Mit vettél rá?
Mond neki hogy ne elvegye a kedvedet, hanem hozza meg...!
Láttam egy fekete XX-et (hangos volt)
Ha valakit érdekel!(és hogy ne modjátok,hogy nem jelzem)!
A négynapos(augusztus 20-23ig) közös talizás szinhelyét,átettem Poroszlora a Tiszacampingba!Már akit érdekel!Mi a 4-nap alatt ott megtalálhatoak leszünk!Részünkröl a MAN lessz a sátrunk!De lehet bérelni is sátrat,meg bungalot,lakokocsit, mindent.
Nekünk 3,400Ft/éjszaka a MAN+3fö+ado+stb.Azaz 10.200FT-be fáj szálásilag a 4nap!
Ha valakit érdekel jelezze,hogy helyet lehessen foglalni!
http://www.tiszatokemping.hu/p...
A fenti linken mindent megtudtok nézni!
Nagyon szép a masina!De sajna most valahogy nincs kedvem venni semmit!Tegnap könyvelö hivott!
tuti sikerülni fog,csak vannak kis akadozások!
jólégy drusza!
marha macerás.....de hát manapság mi egyszerű?
azért még bizakodó vagyok!
tudod!
a kardhal először.....a reményhal meg utoljára!
nálad mi a helyzet?
látom a melóból ki sem látszol...