Mindenkinek ajánlani fogom az embert!
utolso mérés szerint 7,9(vegyes használatban) full klimával!Szerintem egy 1400-kilos autotol ez nem rossz!eddig olyan 8,5-öt evett százon!
Ja és a gyorsulási versenyen,kategoria gyöztes lett a járgyány!
Ha lenne gy csöpp eszed akkor addig pihentetnéd, amig nem cserélik ki a gátlót! Te is tod. Ez igy életveszély! Nem szeretnélek a balesetin viszontlátni! Ha kell jövőhétig megkaphatod a cbf-et! Csak ne ülj rááá addig!
szia.
info@coolwheel.hu
tel. 06 70 60 55 888
m3 sajnos nincs raktáron.
használt gumival nem nagyon foglalkozom.
ha valaki olyat hoz, persze felrakom. De én új gumi párti vagyok.
nekem 900 horneten volt m3. tényleg jól tapad, aránylag sokat is elment. kb 10ezer. de 6-7 ezer után a középső csík rendesen kikopott. utána kicsit bizonytalan volt a kanyarokban.
aki sokat autópályázik, annak talán érdemesebb egy több komponensű abroncsot választani. ( vagy időnként kimenni a ringre. )
egyébként a www.pasztoy.hu oldalon 65900 ért hirdetik a metzeller m3-at. az nem rossz ár.
szinte mindig, csak vegyes, hogy milyen árban és állapotban mivel használtak. szólsz és a következő szállítmánnyal már hozom is fel, hogy meg tudd nézni, olyan 3-4 nap szokott lenni
Mindenkinek ajánlani fogom az embert!
utolso mérés szerint 7,9(vegyes használatban) full klimával!Szerintem egy 1400-kilos autotol ez nem rossz!eddig olyan 8,5-öt evett százon!
Ja és a gyorsulási versenyen,kategoria gyöztes lett a járgyány!