Én azt hallattam hogy nem az igazi a ráépített betét
Én is azt akartam aztán le beszéltek róla, tartóssága miatt!
Így a Ferodo márkájú betéteknél döntöttem Már több mint 5000 km-t van bennük, és hibátlan! (nem koptak el, nem nyüszít)
De meg vannak még a Nissin betétek is, mert ki derült hogy el nézte a szerelő és nem kellett volna cserélnem! (tök jók azok is)
Ha vennék legközelebb, nekem ez be vált, tehát nem váltanék és maradnék a Ferodo-nál!
Meg gyógyítottam, de nézegetni kellett eleget!
Persze nem a legjobb a távsegítség, de szerintem jobb mint tétlenkedni és semmit tenni! Ilyenkor meg kit találjak, elvégre ma nagy ünnep van!
De siker... ez alatt írtam hogy mi volt a baj, mit szólsz?
No sziasztok újra, lent voltam és meg néztem a vasat!
Meg találtam a hibát ezáltal tudtam orvosolni is!
Valószínű mikor Franciába csúsztak a bringával kaphatott egy ütést a kerék is! Mert ki vettem újra a kereket és láttam hogy a tengely nem egyenes, van egy hangya fasznyi kifli benne! :(
És ahogyan forgattam a tengelyt úgy hogy le voltak lazítva a csavarok, szemmel látható volt hogy a két teló szár is mozog
furcsa előre hátra, egymástól függetlenül! (amikor a jobbos előre, a balos hátra mozdult) és én nem figyeltem ezt mikor raktam fel a kereket és pont nem jó helyen volt a tengely! Most úgy raktam vissza hogy meg kerestem forgatással azt a pontot, ahol optimális állapotot éreztem! Most fasza a kicsike, de nagyon nem örülök, mert be kell szereznem mihamarabb egy "egyenes" tengelyt!
De már az eget is le imádkoztam hogy mi lehet a baj?! Most végre meg van!
Szia én mikor meg látom 2mm, van, még hátra cserélem és gyárira, nem szeretetem, ha a motoron valami bóvli főleg a fék, mert az eszi a tárcsát nem fog úgy csak a gond van vele én most vettem 10000 ft volt gyári nissin 1pár
szia,
vedd ki újra, járasd meg egy kicsit a fékmunkahengert.
aztán rakd vissza.
nem kéne, hogy nagyon szoruljon.
A tengelyt megfelelő nyomatékkal húzd meg.
a féket légtelenítsd le.
ha ezek után is szorul, akkor azt már nem értem.
Ne vegyetek gyári betétet(fék ) szerintem irreálisan drága persze jó minőségű!
egyébként ahol mi vesszük(készittik),innen megy ki külföldre csomagolásra!Oszt jön vissza mint ......!
De sajna nemmindig jön össze!
Nekünk jo ezis!Szerintem tudja azt mint a "gyári nissin"!Sööööööt!
Gratula!
a "gyári nissint" se ott készittik,ahol te gondolod!Meglepödnél,ha megtudnád hol gyártják!
Feljelentést tettél, vagy hagytad utána már a fenébe?
Fő hogy meg lett!
Én is azt akartam aztán le beszéltek róla, tartóssága miatt!
Így a Ferodo márkájú betéteknél döntöttem Már több mint 5000 km-t van bennük, és hibátlan! (nem koptak el, nem nyüszít)
De meg vannak még a Nissin betétek is, mert ki derült hogy el nézte a szerelő és nem kellett volna cserélnem! (tök jók azok is)
Ha vennék legközelebb, nekem ez be vált, tehát nem váltanék és maradnék a Ferodo-nál!
Sztem jövő héten meg is veszem.
Persze nem a legjobb a távsegítség, de szerintem jobb mint tétlenkedni és semmit tenni! Ilyenkor meg kit találjak, elvégre ma nagy ünnep van!
De siker... ez alatt írtam hogy mi volt a baj, mit szólsz?
Meg találtam a hibát ezáltal tudtam orvosolni is!
Valószínű mikor Franciába csúsztak a bringával kaphatott egy ütést a kerék is! Mert ki vettem újra a kereket és láttam hogy a tengely nem egyenes, van egy hangya fasznyi kifli benne! :(
És ahogyan forgattam a tengelyt úgy hogy le voltak lazítva a csavarok, szemmel látható volt hogy a két teló szár is mozog
furcsa előre hátra, egymástól függetlenül! (amikor a jobbos előre, a balos hátra mozdult) és én nem figyeltem ezt mikor raktam fel a kereket és pont nem jó helyen volt a tengely! Most úgy raktam vissza hogy meg kerestem forgatással azt a pontot, ahol optimális állapotot éreztem! Most fasza a kicsike, de nagyon nem örülök, mert be kell szereznem mihamarabb egy "egyenes" tengelyt!
De már az eget is le imádkoztam hogy mi lehet a baj?! Most végre meg van!
Be van halva teljesen a freemail,már egy hete!
de amint megtudom nyitni,megnézem!
Látni,érezni kéne!Ez a távgyogyitás,mindig gázos dolog!
Hanem a szerelöddel!Már hosszu évek ota járunk ilyen betéttekkel,és még senkise panaszkodott!
900Ft/DB
Nem kicsit!
Én mást mondanék!
Nekem eddig is ez volt, és mostanában kell cserélni, és megint ez kerül bele! 3000 Ft-ért!
ha annyira szorul, hogy fékezés nélkül is szinte izzik a féktárcsa, akkor úgy is szét kellen szedni nemsokára fékbetétet cserélni.
vedd ki újra, járasd meg egy kicsit a fékmunkahengert.
aztán rakd vissza.
nem kéne, hogy nagyon szoruljon.
A tengelyt megfelelő nyomatékkal húzd meg.
a féket légtelenítsd le.
ha ezek után is szorul, akkor azt már nem értem.
Igen a visszarakással nem volt gáz, úgy van ahogy kivettem!
(tehát nem fordítva)! Mi lehet akkor? Ne foglalkozzak vele?