szia,
van egy esztergomi cég, prop-tech. ők forgalmazzák ( gyártják ),
18ezer valamint posta ktg.
én mikor megvettem a motort, az eladó a kezembe nyomta, hogy ő rendelte, de már íg nincs hova beszerelni.
már nézegetem egy ideje, hogy kell ez nekem egyátalán?
de hát szeretek mindent felaggatni a motorra.
állitolag az ujabb verzion már nem kell vagdosni, forrasztani.
most kaptam egy bekötési útmutatót, de csak ilyen feliratokkal: " a pirosat a zöld-rózsaszínhez ( szürke csoki ) STB.
DE HÁT BASSZUS, MAJDNEM MINDEN CSOKI SZÜRKE. vagy fekete.
beszéltem az esztergomi céggel, azt mondták ingyen bekötik.
csak most nem érnek rá. kb. 2 hét.
lehet hogy megvárom.
A Busa fórumon keresd zmenyust! Ő a Doktor s bár Busája van azért nagyon sok mindenhez ért (nem is kicsit) igy egy kérdést megér hogy nem e tud segiteni hogy kell bele tenni a vasba....
szia Milka,
hát gondoltam, ha már ingyen van, ráfaragom.
pörgős kis motoroknál sokszor kapcsolnám a hetediket.
azért az xx-en nem szokott ez problémát jelenteni.
szép napot az Uraknak!
Kaptam a motoromhoz az Prop-tech fokozatkijelzőt. Sajnos semmilyen leírás nincs hozzá. Van itt valaki, aki szerelt már be ilyet az xx-be?
válaszokat előre is köszönöm.
Na nemáááá....nem hiszem én azt...Biztos csinált mást is...azér senkit nem ültetnek le, mert eltiltás alatt vezetett...na azért már igen, ha komoly balesetet okoz személyi sérüléssel, esetleg halállal...de azért kaphat eltiltás nélkül is komolyat...
Lehet h egy hónap mulva még ennek is örülnék!
Remélem nem lesz lakat. . . Tegnap dumáltam egy sráccal, aki szintén eltiltás alatti vezetésért ült 8 hónapot! Mosmeg összekapom magam . .mert 13:30 kor kezdődik a tárgyalás oszt előtte még kiélem magam Aztánmeg kituggya . . .
10! orát álltam sorba a Ullői Sparba, h lerakodjak
...
Milkuci, örülünk h visszatértél
Bár én ezért nem farigcsálnék!
Köszi a választ!
van egy esztergomi cég, prop-tech. ők forgalmazzák ( gyártják ),
18ezer valamint posta ktg.
én mikor megvettem a motort, az eladó a kezembe nyomta, hogy ő rendelte, de már íg nincs hova beszerelni.
már nézegetem egy ideje, hogy kell ez nekem egyátalán?
de hát szeretek mindent felaggatni a motorra.
állitolag az ujabb verzion már nem kell vagdosni, forrasztani.
most kaptam egy bekötési útmutatót, de csak ilyen feliratokkal: " a pirosat a zöld-rózsaszínhez ( szürke csoki ) STB.
DE HÁT BASSZUS, MAJDNEM MINDEN CSOKI SZÜRKE. vagy fekete.
beszéltem az esztergomi céggel, azt mondták ingyen bekötik.
csak most nem érnek rá. kb. 2 hét.
lehet hogy megvárom.
hát gondoltam, ha már ingyen van, ráfaragom.
pörgős kis motoroknál sokszor kapcsolnám a hetediket.
azért az xx-en nem szokott ez problémát jelenteni.
egyébként minek?Beturod hatba,oszt jonapot,csak gázt huzol!
Kaptam a motoromhoz az Prop-tech fokozatkijelzőt. Sajnos semmilyen leírás nincs hozzá. Van itt valaki, aki szerelt már be ilyet az xx-be?
válaszokat előre is köszönöm.
Ezért miért járna lakat?
Remélem nem lesz lakat. . . Tegnap dumáltam egy sráccal, aki szintén eltiltás alatti vezetésért ült 8 hónapot! Mosmeg összekapom magam . .mert 13:30 kor kezdődik a tárgyalás oszt előtte még kiélem magam Aztánmeg kituggya . . .