Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szerintem igazán nem okozhatott dondot, hogy az SV-t kicsit arrébb tedd. Meg is köszöntem.
Jó estét!
Egyébként persze, hogy nem próbálkozom igen passzentos helyre betolni a motorkát. Pláne, hogy cseremotor áll a garázsban, nem a saját, plusz még egy, ami nem az enyém, és véletlen sem párhuzamosan, hanem V alakban. Egyértelmű, hogy nem nyúlok a más gépéhez.
Pityusz! Isten eltessen!
Üdv mindenki!
Én ugy tom hogy ha nem mükszik a kilométeróra vagy a fordszámmérő akkor kezd bekrepálni a jeladója. Aztán hogy igy van -e? vagy nemtom. De gondolom ezzel most sokat segitettem.
Szólj a Milkának! Csak rá gondol, és megjavul! Nálam működött!
Szasztok!
Figyuzzatok csak! A fordulatszám jele honnan jön ki? Váltó? holnap olajcsere oszt ránéznék, hátha megjavulna már a nézésemtől is a ford.szám jelzőm!
És végezetül: Szép jó reggelt mindenkinek!
Nagyon szép, gratula hozzá!
Szeva szomszéd. Danonnal szembe, Jászberényi túloldala!
Akkó legalább egy 4 perces túra átmennem hozzád!
Nem voltunk eléggé óvatosak. Sajna kiszakadt!
A lényeg ,hogy felhivtam őket miután elmentél. És mondtam hogy beszaladok vele. De azt mondták már nem ez a baj! Valamiért mindig felpuhul! Lehet levegő maradt benne valahol vagy ilyesmi. De megigérték, hogy holnap pontot tesznek már a végére! Remélem ugylesz, mert már elvonási tüneteim vannak. És ez az SV tényleg utálatos egy vas! De azért köszönöm a segitséget!
Kedves Milka!
jó az izlésed..... bmw...
de az "S" NÁLAM nyerő
csak hát ez a gond.....
Kedves ATIX, JÓ LETT A GUMI AMIT ADTAM?
Ugye bevitted, hogy hamarabb készen legyen, nem lustálkodtál a melóhelyeden helyette.
Hali mindenkinek....
hiába a kék a nyerő!
Nahh,,egy képecske,,amíg nemegészen készről..Mára már fuellos...
Ilyen felekész képeket rakjak fel ?hmmm..Hát mostmár készen van,,és napos idő kéne,,hogy ténylegesen lefényképezném.Most raktam fel rá még csak a sportdobokat is,,..Nahhde menek alunya,,minnyá reggel ..Majd ha leszek írok,,és teszek fel képket róla..
bentről......
te figyu......
miért nem mondod hogy át akarsz jönni családostul gyerekestül...kávézni....sütizni?,
sokkal egyszerűbb.
mer akkor bekalibrálom a dzípíííeszedet.....
Hát még csak egykét képet csináltam róla a garázsban..De áma lett koplett összerakva,,ma raktam bele a kerekeket,,és kötöttem rá a fékeket stb...
És hol vannak a képek?
Ugyanis még 1 két méter széles garázsbeállóba sem talál be motorral! Nem hogy ki a személykapun. . . . .

amit te ezért kapni fogsz!
De nemsok időm van most sem,,regel melódia.. ..Amugy öszzeraktam már a mocikát,,uj festéssel,,meg oolajjal,,fékekkel,,meg zsír gumikkal... ..Mostmár csak a jóidőt várom,,de lehet még e hónapban se jövök ki vele....Ha ijen idő marad!
honnan nézve?
Szijasztok mindenki Régen voltam...Hát beköszönök ide...
Mi a csajok a motoron-os pavilonnál töltöttük el a legtöbb időt.
Vettünk az asszony motorjára matricákat+ 1 csajok a motoron-os pólót! És ezt mind azért , hogyha vki elolvassa rajta a feliratot, akkor tudják hogy biztosan pátyolgatja vki! Ugyanis még 1 két méter széles garázsbeállóba sem talál be motorral! Nem hogy ki a személykapun. . . . .
Tévedés, egyedül voltam!
Láttam a csajokat is,sztem vannak ennél szebb lányok is kis hazánkban,de elsősorban nem azért mentem...