160km/h nál nemtom, nem szokok ennyivel közlekedni csak városban. Ott meg sok a lámpa. No meg függ a motorodtól is. Átlag 8 liter ahogy az emberek mondják. Na de persze olyan is van akinek nem eszik csak 4,5 lityit.
Szép jó reggel.
Ismét egy dolgos hétfőre ébredtünk.
Atix, voltam Én is kint, csaje mögöttem, és még úgy is odébrakott a szél. Undorító volt. Pedig nem vagyok egy nyápic csóka.
Semmi különös. Ma széllovaskodtam a sztrádán 200kilcsit.
Nevetséges volt. Hiwtalak de ki voltál kapcsolva!
Ugy borogatta a kis sv-t a szél alattam mintha valami 28-as csepel lett vóna! Hazafele meg versenyeztem hatvantól pestig egy idiótaX5-össel. A végeredményt má nem is mondom . 204km/h amit kicsikartam belőle max. De majd holnap. . . . . . . . . az XX-el! Csak akadjon az utamba!
Sziasztok!Kellemes chatelést,és lenne egy kérdésem.A kérdésem xx fogyasztása menyi normális turatempoban?Autopálya max 160km/h nál város köszi!Tény jövöre veszek,csak ez tetcik nagyon.
Ahogy elnézem esténként Ti is a fórumon élitek a házas életeteket. Ezzel rengeteg energiát megtakarithattok!
SZiaszok
Úgyis első a barátok közt ,aztán indul a fórumozgatás.
Urad? Biztos motorozik mi?
Na mivan mindenki alszik ?
Ma összeraktam a vasat!De mivel rámsötétedett,csak holnap lesznek képek!
Vagy ird be a keresöbe!
Nekem is megfordult a buksimba , hogy rakok a hátizsákba 1 pár db kisméretü téglát. . . . .
160km/h nál nemtom, nem szokok ennyivel közlekedni csak városban. Ott meg sok a lámpa. No meg függ a motorodtól is. Átlag 8 liter ahogy az emberek mondják. Na de persze olyan is van akinek nem eszik csak 4,5 lityit.
Töltsd ki az adatlapod!
Köszönöm szépen,azt hiszem ezt mindannyiunk nevében írhatom.
Judit
Ismét egy dolgos hétfőre ébredtünk.
Atix, voltam Én is kint, csaje mögöttem, és még úgy is odébrakott a szél. Undorító volt. Pedig nem vagyok egy nyápic csóka.
Én is szeretlek!
Nevetséges volt. Hiwtalak de ki voltál kapcsolva!
Ugy borogatta a kis sv-t a szél alattam mintha valami 28-as csepel lett vóna! Hazafele meg versenyeztem hatvantól pestig egy idiótaX5-össel. A végeredményt má nem is mondom . 204km/h amit kicsikartam belőle max. De majd holnap. . . . . . . . . az XX-el! Csak akadjon az utamba!
A konyhaasztalon,a mosógépen,a hütőn, a számitógép asztalon, a korláton,az ágyban, és lehet még az XX-en is!