origi....naná. de a honda nagykerben(vagymittudoménhol)meg lehet venni külön is csak a feszitőt.
de akkor már válaszoltál is a kérdésre.
a zacsisat veszem.azt van benne ami van benne.
Viccet félre téve!Nemhiszem,hogy bármit is modositottak volna az XX-blokján.Föleg nem a fémötvözetek összetevöin!
de mindenki azt használ amit akar,illetve amit jonak lát!Te kérdeztél,erre irtam a választ!
hali. nekem taki bácsi (takober)
azt mondta,hogy a kor előrehaladtával célszerű vastagitani az olajat.a vadi uj mocinak jó lehet a szinti....de egy 80-90-ezret futott motornál mégjobb egy félszinti.érdekes,hogy az ásványit nem javasolta,csak ha már a sofőr is koros és nem tekergeti a jobb oldali markolatot nagyon.
csoki bácsi!
ha vezlánc feszitőt veszek.....elég csak maga a feszitő,vagy az egész kit-et megvegyem...tömitések stb..?
mert csak fesz:17
kitt-ben 20.
mondjuk nemnagy difi...csak kérdezem.
Sziasztok!
Bocsánat a hozzá szólásomért, de nem értek veled egyet Milka. Nem hangosabb, nem fogyaszt olajat, és ugyan olyan könnyű a váltója mint új korábban a szintetikus olajtól. Szerintem évjárat függő is, hogy milyen olajat használsz. Az enyém 2007 és csak szintetikus olajat ír elő a szerviz. Egyébként 31000km van benne. Ez az én véleményem és a szervizé volt.Most már lejárt a garanciám két napja.
Mert mint köztudott,a fulszintetikus olaj,ugy mond "vékonyabb" m int a feélszintetikus,vagy az ásványi!
Ráadásul az XX-et,még ásványi"vastagabb" olajhoz tervezték.Egyszerüen az illesztések,meg minden,vastagabb olajhoz van kitalálva!Megkockáztatom,hogy foagyasztaná is rendesen!De hangosabb lessz,nehezebb lessz a váltoja,stb.
Én a Castrol 10W-40-et haszbálom!Bejött eddig!
Köszönöm szépen. De igazából nekem is kéne egy új fény, a kavicsok miatt.
Csak nem tom arany vagy ezüst legyen a metál benne. Az újakon arany, ugye? Jól tévedek?
de akkor már válaszoltál is a kérdésre.
a zacsisat veszem.azt van benne ami van benne.
nem te kérdezted!
Mondjuk ugy grátisz!Benne van a nylon zacsiban!Persze csak akkor,ha eredetit veszel!
Nem értessz velem egyet?
Viccet félre téve!Nemhiszem,hogy bármit is modositottak volna az XX-blokján.Föleg nem a fémötvözetek összetevöin!
de mindenki azt használ amit akar,illetve amit jonak lát!Te kérdeztél,erre irtam a választ!
azt mondta,hogy a kor előrehaladtával célszerű vastagitani az olajat.a vadi uj mocinak jó lehet a szinti....de egy 80-90-ezret futott motornál mégjobb egy félszinti.érdekes,hogy az ásványit nem javasolta,csak ha már a sofőr is koros és nem tekergeti a jobb oldali markolatot nagyon.
ha vezlánc feszitőt veszek.....elég csak maga a feszitő,vagy az egész kit-et megvegyem...tömitések stb..?
mert csak fesz:17
kitt-ben 20.
mondjuk nemnagy difi...csak kérdezem.
Bocsánat a hozzá szólásomért, de nem értek veled egyet Milka. Nem hangosabb, nem fogyaszt olajat, és ugyan olyan könnyű a váltója mint új korábban a szintetikus olajtól. Szerintem évjárat függő is, hogy milyen olajat használsz. Az enyém 2007 és csak szintetikus olajat ír elő a szerviz. Egyébként 31000km van benne. Ez az én véleményem és a szervizé volt.Most már lejárt a garanciám két napja.
Ráadásul az XX-et,még ásványi"vastagabb" olajhoz tervezték.Egyszerüen az illesztések,meg minden,vastagabb olajhoz van kitalálva!Megkockáztatom,hogy foagyasztaná is rendesen!De hangosabb lessz,nehezebb lessz a váltoja,stb.
Én a Castrol 10W-40-et haszbálom!Bejött eddig!
Mára csak 100-at irányzok elö!
Félszintetikus tökéletes, vagy ásványi!
Próbáltad már Te is?
Az még fénykoromban sem ment, de azt akkor sem bántam...
de amig vannal hölgy vezetök az utakon ......
Csak félszintetikus legyen!
a fullszintetikust nem szereti!
Nálad mizus? Megy már az 1000 guggolás?
Én azt választanám a helyedben!
Csak nem tom arany vagy ezüst legyen a metál benne. Az újakon arany, ugye? Jól tévedek?
Csak hát kék!
Mondtam már hogy az XX azért fekete mert ugye BLACKBIRD?
Persze csak vicc vót tényleg szép lett!