Hali!
Érdeklődnék melyik olajat ajánlanátok inkább XX-be? MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40 vagy Racing 10W-50? Illetve egyálltalán mi a véleményetek erről a márkáról? Én jókat halottam róla.
sZIVESEN , NINCS MIT!
Viszont! Kértem-tük hogy töltsd ki az adatlapodat!
Az XX a legjobb! De szerintem a motorozás nem a Te müfajod!
Amikor tüzpiros komár mopeddel jártam, és nem volt pénzem gázbovdenre+ berugókarra és tolásra indult+az ujjamra volt tekerve a bovden és ugy huzgáltam én akkor is élveztem. Sőt!
A 320 -as témáról+ annyit. Ha már mentél volna annyival, tudnád
hogy az már nem tartozik az élvezhető dolgok közé. Persze ez csak az én véleményem. Ne fikázd a gépet, mert megbosszulja. . . .
Üdv.
atix83!Köszi a választ!Továbi jó chapatást neked!tény elég jól nyomod mi lenne,ha turbos lennne 320felet kezdödne az élet.A libakergetömmel nem lépem tul a szábályt,de nem élvezetes motorozás.Sziasztok!
Most már ne karcold össze!
Szerintem mind a 2 jó!
Nem hiszem hogy baja lenne tőle,sőt "túl" jó !
ezis ott van!
Tényleg szép lett!
Te hogyhogy nem dolgozol?
Nagyon ritkán vagy mostanság!
Itt "nálunk" igy szokás!
Érdeklődnék melyik olajat ajánlanátok inkább XX-be? MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40 vagy Racing 10W-50? Illetve egyálltalán mi a véleményetek erről a márkáról? Én jókat halottam róla.
Viszont! Kértem-tük hogy töltsd ki az adatlapodat!
Az XX a legjobb! De szerintem a motorozás nem a Te müfajod!
Amikor tüzpiros komár mopeddel jártam, és nem volt pénzem gázbovdenre+ berugókarra és tolásra indult+az ujjamra volt tekerve a bovden és ugy huzgáltam én akkor is élveztem. Sőt!
A 320 -as témáról+ annyit. Ha már mentél volna annyival, tudnád
hogy az már nem tartozik az élvezhető dolgok közé. Persze ez csak az én véleményem. Ne fikázd a gépet, mert megbosszulja. . . .
Üdv.
fogadjunk te voltÁl a takaritÓ. . .