Üdvözletem!
Már régen írtam be a fórumba.Tekertem egy kört a mai nap, igaz "picit" fújt a szél, de azért jó volt.megmozgattam a gépet idén először, jól is esett neki.Voltam a redbaronban is, volt egy pár XX, néztem az egyiket 96000 volt benne, mondom jólvan ezt is jó így látni élőben.
Milka..................
Mondom tényleg, a test, hogy ez nekem nem jutott az eszembe.....
Nagy lendülettel megindultam, kulcsot persze bent hagytam, vissza, és már meg is van. Ülés leugrik, mondom nosza, hiba keresés.
Persze semmit nem láttam. Gondoltam addig beindítom, legalább a hangját hallom. Sosem találod ki.....minden világít! Én nem csináltam semmit, és tél óta nem volt jó. Lehet megjavítodtad, telepatikusan? Köszönöm a szervízt, mennyivel jövök?
Ha kompletten elment,akkor nézd meg a testelést!
Mivel külön biztin vannak a lámpák(parkir,tompitott,refi).És furcsa lenne,ha mind egyszerre nyuvadna ki!
De lehet,hogy a világitás kapcsolod (jobb markolaton),hányt be!
Szép jó reggelt, Hölgyek és Urak.
Gondoltam, megkérdem kivel találkozok ma citán, de bazi hideg van, és még a nyüves szél is fúj! Én kihagyom. Majd legközelebb.
Legyen azért szép hétvégétek!
És mitől mehetett el a komplett első világításom? A biztik jók.
Boldog Nőnapot minden nőnemű lénynek
Boldog névnapot a Zoltánoknak
A Zoltánoknak meg boldog névnapot!
A Csajoknak meg boldog Nőőőő napot !
Mi mindig,mindenkivel csak jot teszünk!
Kicsit hüvös van, vagy nagyon?
Már régen írtam be a fórumba.Tekertem egy kört a mai nap, igaz "picit" fújt a szél, de azért jó volt.megmozgattam a gépet idén először, jól is esett neki.Voltam a redbaronban is, volt egy pár XX, néztem az egyiket 96000 volt benne, mondom jólvan ezt is jó így látni élőben.
Széles utat és minden jót mindenkinek.
http://ajanlo.kapu.hu/video/po...
Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!
Érd: givishop@gmail.com
és természetesen a hölgyeknek meg boldog nőnapot.
Majd lekolázzuk egyszer!esetleg kávé!
Mondom tényleg, a test, hogy ez nekem nem jutott az eszembe.....
Nagy lendülettel megindultam, kulcsot persze bent hagytam, vissza, és már meg is van. Ülés leugrik, mondom nosza, hiba keresés.
Persze semmit nem láttam. Gondoltam addig beindítom, legalább a hangját hallom. Sosem találod ki.....minden világít! Én nem csináltam semmit, és tél óta nem volt jó. Lehet megjavítodtad, telepatikusan? Köszönöm a szervízt, mennyivel jövök?
Mivel külön biztin vannak a lámpák(parkir,tompitott,refi).És furcsa lenne,ha mind egyszerre nyuvadna ki!
De lehet,hogy a világitás kapcsolod (jobb markolaton),hányt be!
Gondoltam, megkérdem kivel találkozok ma citán, de bazi hideg van, és még a nyüves szél is fúj! Én kihagyom. Majd legközelebb.
Legyen azért szép hétvégétek!
És mitől mehetett el a komplett első világításom? A biztik jók.