Az hogy más esküszik az emberre,az egy dolog!igy elsöre nekem szimpatikus volt a srác!De megnézzük az enyém milyen lessz,és utánna akkor hozzá hordjuk a cuccost!
A szerviz minimum nak 3.5-ir 1db 3.45 majd 3.55 3.6 és 3.7 a másik hogy 62Eft ot most nincs tulsok hangulatom kiadni rá mert fék betét csere+olaj+szürő És még nem is mentem vele igyhát roszul esik.
Tisztelet az egybegyűlteknek!
Milka! Bocsika de ki ment a mai nap a fejemből!
De nincs elfelejtve! Annyiért meg lehet én is átfényeztetném.
Asszem citromsárgára vagy kawaződre!
Tudommár!
A srác a csajával! Nem tudtam mi a baja, de csak mondja tovább. . .
Mondanom sem kell semmit nem hallottam a mondókájából.
De mikor kérdeztem ismerjük e egymást azonnal bólogatós kutyát
megszégyenitő módon helyeselt.(ugyhogy hagytam had nézegessenek tovább)
Elméletileg még a türés határon vanak a méretek sőt én a két ünep közt vásároltam elméletileg 22ekm-rel amin mindenki csodálkozot hogy enyi km-rel még jónakkelene leni de szerintem megrugaták egy párszor az előző gazdi dehát a használt cuc márcsak ijen.
ha koppott a cucc,ne tuningolással gyogyits!
Vegyél bele ujat,mindenböl(nem erösitettet).Oszt akkor biztos jolessz!
Azért ezen a konstrukcion,jopár mérnök dolgozott!
a tuningolásnak,egyébként sosincs jo vége!erröl Fistván sokat tudna irogatni neked!Mármint arrol,hogy mindig lessz egy gyenge láncszem!
CSak arragondoltam mivel már méret alat vanak az alkatrészek+a gyári rugó se bisztos hogy a hejzet magaslatán áll igy nem ártana egy kicsit erőseb rugó de persze ha sokkal erőseb nem rakom bele.
szép estét mindenkinek!
Ja kedves Atix, aki odaköszönt neked a lápánál, az azt hitte hogy te vagy én..... tudod ki a h te vagy én...
mondta hogy elég ciki volt hogy a sisak alol nem én kukucskáltam ki ,
Itt senki,soha nincs elfelejtve!
erösebb rugo,gázlehet!Nembiztos,hogy birni fogják a munkahengerek(hosszutávon).A busánál például egy ilyen,beavatkozás után,kiszakadt alul az egész az aluminiumházbol!
Szoval csak ovatosan!
hozzáteszem,nem értelek mért van erre szükség!A gyári loeröket,simán átviszi a kupplung ha jo!Ha meg nemjo,akkor cserélni kell!
Énszerintem,hogy egy jo kupplungot megcsusztassunk,ahhoz legalább 40-50-plussz loerö kéne!
Az hogy más esküszik az emberre,az egy dolog!igy elsöre nekem szimpatikus volt a srác!De megnézzük az enyém milyen lessz,és utánna akkor hozzá hordjuk a cuccost!