Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjuk meg,milessz az enyémmel!

Az hogy más esküszik az emberre,az egy dolog!igy elsöre nekem szimpatikus volt a srác!De megnézzük az enyém milyen lessz,és utánna akkor hozzá hordjuk a cuccost!
Ezmár az én keresztem nekem kel cipelnem
Zsoleszxx! Cseréljünk!
Az enyémben több a kilométer, viszont jó a kuplungja!
én nem fényeztetek.............
az enyém szép piros!
A szerviz minimum nak 3.5-ir 1db 3.45 majd 3.55 3.6 és 3.7 a másik hogy 62Eft ot most nincs tulsok hangulatom kiadni rá mert fék betét csere+olaj+szürő És még nem is mentem vele igyhát roszul esik.
Tisztelet az egybegyűlteknek!
Milka! Bocsika de ki ment a mai nap a fejemből!
De nincs elfelejtve! Annyiért meg lehet én is átfényeztetném.
Asszem citromsárgára vagy kawaződre!
még szerencse.................
Tudommár!
A srác a csajával! Nem tudtam mi a baja, de csak mondja tovább. . .
Mondanom sem kell semmit nem hallottam a mondókájából.
De mikor kérdeztem ismerjük e egymást azonnal bólogatós kutyát
megszégyenitő módon helyeselt.(ugyhogy hagytam had nézegessenek tovább)
Na azért!

kár hogy nincs vasalos jel a lehetöségek között!
Türéshatár=csere!

Legalábbis nálam!A beszerelési méret,vagy minimális kopási méret az elfogadhato!
Elméletileg még a türés határon vanak a méretek sőt én a két ünep közt vásároltam elméletileg 22ekm-rel amin mindenki csodálkozot hogy enyi km-rel még jónakkelene leni de szerintem megrugaták egy párszor az előző gazdi dehát a használt cuc márcsak ijen.
Hát van gyenge láncszem!
ha koppott a cucc,ne tuningolással gyogyits!
Vegyél bele ujat,mindenböl(nem erösitettet).Oszt akkor biztos jolessz!
Azért ezen a konstrukcion,jopár mérnök dolgozott!
a tuningolásnak,egyébként sosincs jo vége!erröl Fistván sokat tudna irogatni neked!Mármint arrol,hogy mindig lessz egy gyenge láncszem!
Nekedis joooooooestét!

Ilyenkor kell hazaérni?!
CSak arragondoltam mivel már méret alat vanak az alkatrészek+a gyári rugó se bisztos hogy a hejzet magaslatán áll igy nem ártana egy kicsit erőseb rugó de persze ha sokkal erőseb nem rakom bele.
Két oldalidom,meg fejidom!
de ugy hogy tankot kikloffolja,idomokat hegsztei,feltölti!
Ja és rendesen gyöngyházba fényezi(3 ezüstréteg,és rá a szin!)
szép estét mindenkinek!
igy van ez korrekt ár, csak legyen szép....
hány elemnek számolja?
szép estét mindenkinek!
Ja kedves Atix, aki odaköszönt neked a lápánál, az azt hitte hogy te vagy én..... tudod ki a h te vagy én...
mondta hogy elég ciki volt hogy a sisak alol nem én kukucskáltam ki ,
Lion te .....!

arrol volt szo,illetve csiripelték a verebek,hogy ma már lessz neted!
Oszt seholse vagyol!
Nem!

Itt senki,soha nincs elfelejtve!
erösebb rugo,gázlehet!Nembiztos,hogy birni fogják a munkahengerek(hosszutávon).A busánál például egy ilyen,beavatkozás után,kiszakadt alul az egész az aluminiumházbol!
Szoval csak ovatosan!
hozzáteszem,nem értelek mért van erre szükség!A gyári loeröket,simán átviszi a kupplung ha jo!Ha meg nemjo,akkor cserélni kell!
Énszerintem,hogy egy jo kupplungot megcsusztassunk,ahhoz legalább 40-50-plussz loerö kéne!
Köszönet várok csak azthitem elvagyok felejtve meg amugyis várnom kell mert rendeltem bele erőseb rugókat hátha az is segit valamenyit.
Rajta vagyok!

kis türelmet kérek töled!De ha sürgös,akkor honda sallerbeck-nél biztos hogy tudnak segitteni!
itt a számuk:06-1-2915555
Sziasztok szintén érdeklődnék hogy tudtok segiteni az xx kuplungal kapcsolatban?