Hali mindenki,,,szép vasárnap estét kivánok....Hát volt két elég szép időnk,és mostmár megint elromlik,,,,.....Na sebaj,,az enyém még ugy sincsen kész,,és ráérünjk még majd amior szép meleg leszz,,+15 20 fok..
Csak tudnám mértnem elég ezb a 150 paci!
Ha Valentinának ennyi(150) lenne a masinájában,földfelett járna egy méterrel!Nem?
Egyébként honnan ismerünk téged?Input!
Ja ésgratula!Végre valaki,akit nemkell megkérni az adatlap kitöltésére!
Kapoloklistábon lehhuztam neked 5 azaz öt rosszpontot!
De oda teszed,ahova kedved tartja,no meg a hely engedi!Nincs számottevö szerepe annak,hogy holvan!Nagyon ugyse tudod eltenni,mert a markolat mellett lévö elektromos központok(index,lámpa,stb) stiftesek!
Fogyokurázz!
Megjárattam,mielött szétszedtem!
Jolenne ha lenne elérhatöséged!
annyira kellett, jóóóóóóóóóóóó volt.....
mentem kb 120km.... király volt
reggel felkeltem, és azt mondtam á áá hideg van, de du hirtelen felindulásból fogtam magam és megrángattam a szarvát.
Nem!Méééééééééééé miaz?Ja ma voltam utcátokba(ami nemnagy dolog ha azt nézzük,hogy a szomszéd utca)és jol megbögettem a vasat!
ET ISMERED?
tessék velem irogatni!
+ 60, 80 le....
de akkor szerintem nem tartozna már a túramotor kategoriába
ugy is gyenguci az xx 2 személyel már.....
Mivel Neked is Hondád van nem kell a szerszámoknak, és alkatrészeknek helyet szoritanod! (nem ugy mint más márkáknak)
Ha Valentinának ennyi(150) lenne a masinájában,földfelett járna egy méterrel!Nem?
Egyébként honnan ismerünk téged?Input!
Ja ésgratula!Végre valaki,akit nemkell megkérni az adatlap kitöltésére!
Kapoloklistábon lehhuztam neked 5 azaz öt rosszpontot!
De oda teszed,ahova kedved tartja,no meg a hely engedi!Nincs számottevö szerepe annak,hogy holvan!Nagyon ugyse tudod eltenni,mert a markolat mellett lévö elektromos központok(index,lámpa,stb) stiftesek!
csak praktikus a kis futo amugy, es nekem mindig sok cuccom van...
.............
én tuti nem vennék.