Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom!
Nem kék...
Gratula!
Fain! Kafa+minden, de a
szinével komoly gondok vannak!
Szó sincs kóstolgatásról!
Bár jelen hangulatomban lenne kedvem
hozzá, na nem pont veled! Mindegy, csak had verjek be most valakinek! , ,
Egyépként meg ami 1-2 éve állt motor és hazahoztam,
azoknak mind csuszott a kuplungja! Ezért is gondoltam hogy Fiveurban lelőtte a poént!
Ma felöltöztettem a motort,igaz hogy a hátsó sárvédőt nem tudtam feltenni mert ki kellett volna venni a hátsó kereket hozzá,ahhoz meg nem volt helyem meg kedvem sem...
Nekem 2, azaz két darab hely volt ahol nem akartak eddig
tök hülyének nézni. Egyik az üllőin 18ker szallerbeck, a másik a nagykőrősi uton 19ker, motorrad. Az utóbbit nagyon ajánlom!(bár nem szakszerviz)
Te!

Tudd ám hány kilovagy! ellenkezel velem?
Tudod gödör,meg lista!
Egyébként igazad lehet!De az már gyanus,hogy 22.000.nél csuszik a kuplung! Tudom,ráadásul fakezüis volt!
Ott nemtudok!

Megaztán mi itthon,magunknak szoktunk szervizelni!Ha meg olyan a dolog,arra nekem például van egy "saját" szerelöm,aki amugy a sallerbecknél dolgozik!Én esküszöm a srácra!Ritkák egyike,gyors,pontos,megbizhato!
Szerintem egyáltalán nem gyanus!
Ma már inkább divatból lesz valakiből ,,motoros".
Nem egy emberkét ismerek aki évente 1-2 alkalommal gurul csak.
A vasat azért tartják hogy elmondhassák magukról milyen
lazacsávók. Tetszik, nem tetszik ezekből van több! És általában ezek hallgatnak az okoska jelzőre is. És széles vigyorral a szájukon dicsekednek a gecik , hogy csak 3ezer van benne!
Sziasztok, szep estet mindenkinek. fokent pesti XX-eseknel erdeklodnek hogy melyik Honda szakszervizet javasolnatok, kulonoskeppen 13, 14, 4ker kornyeken ?
Ezt nagyon gáz megmondani!

De én amiröl tudok,azt 200.000-környékén boritották szét,emiatt a hibamiatt!De az a vas,szinte csak pályázott!BP-Német-BP.
De szerintem 100-000-ret simán elkell mennie!
A 6-éves vastol,nagyon gyanus a 22.000-kilcsi!Mi álltalában egy idény alatt megyünk ennyit!
Ne csüggedj! Én még sohasem találkoztam
olyan xx tulajjal aki megbánta volna a választását!
Egyépként Fiveurban jól rávilágitott a legvalószinübb
hibára. Az enyémben 97ezer után sincs baja a kuplungnak!
Nomeg másnak sem! Sok-sok örömteli kilómétert kivánok
, és balesetmentes közlekedést az új vassal! .
Ezt bizony nemtudni még alig próbáltam ki ugy hogy még az olajcsere csak ezután következne szóval nembisztos hogy cserés de valószinüleg szétkel boritani szép kezdet.
Használatfüggő a kuplung is mint minden más, de szerintem minimum 60000 km-et ki kell hogy bírjon.
Nem lehet hogy felragadt az állásban valamelyik lamella? (olajcsere mikor volt)?
Sziasztok nemrég vásároltam egy 2002-es xx-et megtudja nekem valaki irni hogy menyi km bir ki a kuplungja persze tó-ig jólene megsacolnom hogy óra szerint most 22Ekm van hogy valós e mert ma fordultam vele egy karikát és elég szigoruan elkezdet csuszni akuplung.Köszönet
osztom a véleményed!
szerintem is csúszás után padkát kapott!
szép estét mindenkinek...
Sziasztok. Lehet, hogy csúszott............de utána jött a fal!
Fejidom csúnyán kapott! És a tankon is szép munkát végzett a lakatos!
szép napot.
Atix!

Mivel te mindennel kereskedsz,igy felhivom figyelmed az automra!
Elado lett!
Néhány paraméter:daewo nexia,1995-ös,vizsga 2009,11,friss zöldkártya,kilimás,elektromos ablak,központizár,stb.
a lényeg:200.000Ft.
Százalékis megoldhato!
Ezt már csak fényezni kell.
Megnéztem a képeket!

Ez nem simán csuszás sérült!Ez törtis!Csak már meglett csinállva!
A csuszásséröltnél,csak fényezni szoktunk,hegeszteni,meg kalapállni nem!
jol mondta az ember!

Nagy cumi ilyet fujni!
Ja!.... a motorra gondoltam.
Szevasztok!
Szerintem holnap előveszem !
évjárat: 2005. 06. hó
műszaki: 2009
futott km: 12800
lökettérfogat: 1100 cc
teljesítmény: 156 LE
szín: kék

Ár : 1280000

Eladó egy enyhén csúszás sérült honda cbr 1100 xx blackbird.
Fejidomot, tankot, oldalidomot kell fújni.Garantált kilométer,2005-ös gyártás, vezetett szervízkönyv,2 gyári kulcs,szerszámkészlet, magyarországi,még gyári gumikkal.
Fényezésen kívül más baja nincs.(kipufogó, dekli, ülés, farokidom, kuplungkar, első sárvédő ,konzol, lámpa...hibátlan).
Igény esetén teljesen megcsinálva is eladó