Jaja,van aki rosszalkodik és csak rohangál ide oda !Ez a hetem ilyen volt.Bár ajövő hét is valami hasonlnak ígérkezik.Bár még kedd,szerda csütörök szabad... !De ami késik nem múlik !
Megprobálhahatom,de igyis már a negyedik hete huzzuk!
Elöre beirtam mikor kell csengetni a lét!Mindegy utánna nézek!Ráadásul ezt a 5-10 terjedö fizetési idöszakot senkise jelezte elöre!Ha ez megtörtént volna,akkor ugy teszem a fizetési hatűridöt!
Good evenin'!
Milka lehet,hogy azért nem fizet senki,mert hónap vége van!Sokan hónap 5-10. között kap fizetést!
Nem tudsz 1 kis halasztást kieszközölni?
Üdv.J
Akkor mondjuk10.11 Szombat!Mivel Tatabányafelé van,talállka 10.00-kor AGIPSHELLKUT Budaörsön!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)José+
Tündérke
1)José+Tündérke
1)José
Amiért ha lehet,én nem autozom magáncélbol!
Akkor mondjuk10.11 Szombat!Mivel Tatabányafelé van,talállka 10.00-kor AGIPSHELLKUT Budaörsön!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)José
De kitudja!?Mert ök nem!Legalábbis a meterologusaink nemnagyon remekelnek az elmult pár évben!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
Akkor mondjuk Szombat!Mivel Tatabányafelé van,talállka 10.00-kor AGIPSHELLKUT Budaörsön!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
Milka! ezt az éttermet Pep vetette fel mivel a jövő héten( idős hölgyek) vénasszonyok nyara lesz 25 fok meleggel!
Elöre beirtam mikor kell csengetni a lét!Mindegy utánna nézek!Ráadásul ezt a 5-10 terjedö fizetési idöszakot senkise jelezte elöre!Ha ez megtörtént volna,akkor ugy teszem a fizetési hatűridöt!
Milka lehet,hogy azért nem fizet senki,mert hónap vége van!Sokan hónap 5-10. között kap fizetést!
Nem tudsz 1 kis halasztást kieszközölni?
Üdv.J