Nekem az uj van 2002-es!Ma megnéztem neked,kb 5-perc motorozás után(bementem a telephelyre) világittáson,langyos volt!De mint irtam,a 40-fok feletti hömérséklet,már süti a kezet!
Szép napot mindenkinek!
Gratula!
Sok balesetmenteset! Nekem is '98 as a vasam, májusban porrá égett a szabályzóm
Az újra rászereltem egy számítógép proci hűtőbordát, biztos ami biztos alapon.
Jó estét XX-esek!
Csatlakoznék a gratulálók sorához! (VAStaps)
Ugyanígy vagyok vele mint Te,ha nem az elsőn laknék az ágyam mellett lenne. Imádom!
Üdv. itt a fórumon!
José
Köszi!Nekem is nagyon tetszik.Kb ha jól emlékszem 41700zzal vettem előző hét kedden és most 42820km van benne. Nem nagyon akarok leszállni róla mióta megvan.Beleszerettem Nagyon jó vas,csak ez a töltés probléma megilyesztett egy picit.de majd csak túlélem(anyagilag)
Köszia a gyors választ!
Utánnajártam,hogy az üzemi hőmérséklete 50 fok.nem tudom sajna így kézzel megállapítani,de az biztos hogy odasül az ujjam. ez nem hűtőbordás még.98as évjáratú-99től gyártották azzal(a bontóban pont olyat raktak az asztalra elém.Ebben kb 5x5ös nagyságú fesszabályzó van.
A régebbi CBR tipusoknál tipikus hiba volt!Az ujjabbakon sokkal nagyobb hüttöbordákkal szerelik!Megaztán azis valos dolog,hogy az emberi kéznek már a 40-fok is forro( TV-böl tudom).Tehát ha régebbi a masina,tegyél bele egy ujjabb fesszabályzot!Vagy menj mig lenem ég a mostani!Bajt nemcsinál,max. nemlessz töltésed.Leht igy fogod eladni majd egyszer!De holnap énis vassal megyek,megnézem az enyimet!
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Remélem tud valaki segíteni?!Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy kb 1hete vettem egy 1100XX-et és töltés problémám volt vele.Vettem bele egy új akksit,meg egy fesszabályzót.Azóta mentem vele kb 200km-t,rámértem a töltésre,teljesen tökéletes adatokat mutatott,de a fesszabályzó iszonyúan felmelegedett.Ez normális dolog?Megmértem a generátorbol kijövő áramot és igazábol az sem volt olyan egetverő-kb 15-16.5V-ig mutatott.tehát nem tölt túl a generátor.Szerintetek normális dolog az hogy a fesszabályzó tűz forró?kérlek nézzétek már meg nekem a sajátotokon,hogy egy kör motorozás után mennyire melegedik fel.Előlre is köszönöm.Sziasztok
elökerültél!