Sziasztok, Minapokban lettem CBR1100XX-es gazda, egy kicsit renbe rakom a gépet. Sajnos a fékbetéteknél jól beforgattak, vettem Lucas betéteket MCB704, és hátra MCB705LF-et, a szerelő szerint nem jók (sőt naon rossznak tartja), de mindenki más dicsérte. A szerelő aki végül is, most szerel nekem elsőnek a gyárit mondja, de az jóval drágább. Ha tényleg kaki a Lucas, akkor nem sajnálom a gyárira a pénzt (főleg nem a fékről), megveszem rá,de ha nem rosszak akkor miért adjak ki dupla annyit. Vélemények a Lucasról? Aki használta inkább az írjon, mert az a legbiztosabb forrás.
Halihó!
Újjabb kihívás,nincs msn címem !Na majd csinálok valamit,hogy legyen. Egyébként gyöngyvásznas hoky
korim van hátha közelebb visz a dologhoz!Na pá !J
ez a tipikus 50-50=90 esete.
a jó és a rossz lehetőségre 50-50 százalék esélyyed van akkor 90 százalék hogy a számodra rosszabbat fogod választani.
de tényleg együttérzek veletek...én is épitkeztem annó.
Ha tavasszal, vagy nyaron allsz neki ugyanugy benne van a pakliban, hogy esni fog az eso. Amugy meg a mi hibank, mert keson kezdtuk el intezni az engedelyt De ha minden jol megy egy honap es teto alatt lesz
Tegnap este fel 10kor rohantunk fel letakarni a tetot, de ugyebar az eloszoba felett nincs mar teljesen teto, igy az beazott...
Ma meg lion felment a tetore,hogy majd leengedi a vizet a foliarol, na most ez olyan jol sikerult, hogy mind az eloszobaban landolt
Szombaton dolgozom 08.00-ra kell mennem.Azis igaz hogy egy orás mutatvány az egész,de este 8.00-ra vissza kell huzzam a seggem,hogy visszapakoljak!Szoval még nemtudom!
Köszi
levytee