Nem olvastam! Megkérdeztem ezután az eset után. Azzal indokolták, hogy a befecskendezősnek kisebb a fogyasztása!
Nem szokásom kihasználni a benzint, ez az egy eset volt.
Ezért számomra nincs is nagy jelentősége.
Köszi az infót.
Akkor nem számolom ki majd a villogást követve a km-t.
Akkor most hány L-es a tank? Eddig a legtöbb az 20l volt amit bele tudtam tenni.
...vagy olyan kúton tankoltál, ahol több liter is bele szokott férni, mint a tank űrtartalma Egyébként mikor az utolsó szegmens elkezd villogni, akkor elvileg még kb. 3L van a tankban. Én már akkor rátankolok, mikor még van két kocka - az álmoskönyv szerint nem tesz jót az AC-pumpának a pár liter naftával közlekedés
Mutasd meg kérlek, hol olvastál a '01 utáni 20L-es tankról. Egyáltalán miért csökkent volna az űrtartalma? Itt és itt is 23L-es tank szerepel. Keressek még egyéb forrásokat?
Igen egy Spiegler átalakító, egy LSL kormány és LSL kormányvégek.
Cakli pakli baráti kapcsolatok révén 40ezer pénz amúgy 115lett vna!
ebben persze nincsen benne a saját illetve mások szívessége ami a legdrágább
Vasárnap vittem előszőr Mamát a paripán és az első egyenes szakaszon sikerült felkapnom az elejét. Egy kicsit meglepődtem, nem gondoltam volna. Az első lámpánál azt találta mondani, hogy ilyeneket azért ne csináljak.
De a nap végére azt mondta, hogy még utasként is százszor jobb és kényelmesebb mint a GSXF.
Ja! meg azt is, hogy már tudja hol kell kukucskálni a sebességmérőre.
Megszüntek az elvonási tünetei.
Kb 300km, de ez attól függ! Milyen benzin, város, autópálya, sietek, stb.
Egyszer volt, hogy nem vártak meg és sietnem kellett, Mosonmagyaróvárnál volt a kút (a magyar cég), elötte 60kmre kezdett villogni (nekem digi mfal van). Onnantól kezdve 100-110km/h-val mentem, tanktáska és oldaldobozok. A kúton 20.63L ment bele! Azt tudni kell,hogy 2001. után csak 20literes a tank.
Szóval, ha villog kb. 50 km-re elég.
( vágom a centit)