Én túrázás alatt 300-at simán elmegyek és még nem villog.
Nálam télen 8 liter a fogyasztás ilyenkor 7 városba. ritkán járok 100 alatt
Mikor világít onnantól 50km-t már elmentem és nem kellet tolni
Kipróbáltam 9 másik típust, jobbat nem találtam csak drágábbat!
Előre figyelmeztettek ,de azért megpróbáltam érdekes módon mikor visszaültem mindig vigyorogtam.A másik dolog,az XX-ről a szaksajtóban ezt találtam" ez az a motor ahol a tartósságot nem áldozták fel a teljesítmény oltárán"
Szia milka1!
Telón említetted,hogy emberi áron lehetséges hozzájutni pirelli angel st-hez természetesen gyári XX méretben.Ha van rá lehetőség légyszi jelezd és privátban kereslek a részletekért.Előre is köszönöm!
Annak aki lemarad!
Nálunk csak addig jutottak:észlelés,kéz felemelés.
A végének jutott a mosoly,integetés,no meg az a harminc csajszi!
Utóbbiért irigykedem is!
Mindennek annyi az ára,amennyiért elviszik!
Én csak abból indultam ki,amiket mostanában itt a fórumon láttam.Elég sok XX-et adtak vettek itt,jóval fiatalabbakat mint a tied,nem sokkal drágábban!Én az enyémet 1.1 milláért hirdettem,de még csak meg se csörrent a telefon,pedig a tiedhez képest,van rajta extra bőven!
Az hogy meg menni benne a kilométer,csak az amatőröket,hozzá nem értőket érdekli (persze bizonyos határokon belül)!Én nem óra állást szoktam venni,hanem állapotot!
Szia kicsijoe!
Nagyon tecccik a géped!Éppen Ilyenféle motorvásárláson töröm a fejem,persze miután sikerült eladni az én gépemet!Ezért is kérdezném meg hogy Suzuki TL1000R csere érdekelne e?Esetleg rá is fizetnék!
Nálam télen 8 liter a fogyasztás ilyenkor 7 városba. ritkán járok 100 alatt
Mikor világít onnantól 50km-t már elmentem és nem kellet tolni
250km-t sikerült mennem és már villog a jelző. Mennyi km lehet még utána?
Ez baromira így van!
A múltkor elővettem és amíg mentem vele folyamatos volt a vigyor!
Elképesztő ez a gép! Nem is hírdetem!
Kérek pár napot!
De itt te is nézelődhetsz,oszt megmondod melyik tetszik!
http://www.kerekcsere.hu/
Előre figyelmeztettek ,de azért megpróbáltam érdekes módon mikor visszaültem mindig vigyorogtam.A másik dolog,az XX-ről a szaksajtóban ezt találtam" ez az a motor ahol a tartósságot nem áldozták fel a teljesítmény oltárán"
Telón említetted,hogy emberi áron lehetséges hozzájutni pirelli angel st-hez természetesen gyári XX méretben.Ha van rá lehetőség légyszi jelezd és privátban kereslek a részletekért.Előre is köszönöm!
Bocs, hogy belekotyogok a partvonalon túlról, de a váz színe alapján simán lehet 99-es az a gép. Nekem is volt 99-es fekete vázzal:
Milka.
Meg lehet nézni, nagyítóval se találsz rajta hibát és még a km se sok :) Amúgy szerencsére van rá érdeklődő, szerdán jönnek megnézni.
Nálunk csak addig jutottak:észlelés,kéz felemelés.
A végének jutott a mosoly,integetés,no meg az a harminc csajszi!
Utóbbiért irigykedem is!
... integető turisták
... de kinek is
Általában az ilyen hirtelen ötletek szoktak jól elsülni!Mint ahogy tegnap is történt!
Esetleg megtudhatnám melyik Sidi (típus) volt?
Én csak abból indultam ki,amiket mostanában itt a fórumon láttam.Elég sok XX-et adtak vettek itt,jóval fiatalabbakat mint a tied,nem sokkal drágábban!Én az enyémet 1.1 milláért hirdettem,de még csak meg se csörrent a telefon,pedig a tiedhez képest,van rajta extra bőven!
Az hogy meg menni benne a kilométer,csak az amatőröket,hozzá nem értőket érdekli (persze bizonyos határokon belül)!Én nem óra állást szoktam venni,hanem állapotot!
Nagyon tecccik a géped!Éppen Ilyenféle motorvásárláson töröm a fejem,persze miután sikerült eladni az én gépemet!Ezért is kérdezném meg hogy Suzuki TL1000R csere érdekelne e?Esetleg rá is fizetnék!