Nekem a szerelom atalakitotta es azota minden rendben van. A szerelo nekem se arulta el hogy mit csinalt vele. 8 Xx van nalunk es mar mindegyiken megcsinalta....
A vezérműláncot!
De nem ártana tudni mennyi van a vasba!
Még nem nagyon halottam róla,hogy egyenetlenül kopott volna a vezérműlánc!Pontosabban sose halottam még ilyet!
Ja igen!
Adatlap!
Az baj! Én megoldást nem tudok, de volt itt valaki aki tudott, saját bevallása szerint, csak nem árulta el!
Az enyémben garantáltan 85 ezer van, eddig kettőt "cseréltem"!
Addig használhatod amíg 5-6 ezres fordulatig csörög, ha magasabb tartományban is szól akkor csere!
Jövő héten rakom bele a 3. vezérműláncfeszítőt .
Minden szezonban megeszik egyet...
Valakinek van valami ötlete, hogy mit nézzek még át ami ezt okozhatja állandóan? (2000-es XX)
Magát a vezérműláncot hány km-ként kell cserélni? Óra szerint 60e van benne, de az csak tájékoztató jellegű gondolom...
De nem ártana tudni mennyi van a vasba!
Még nem nagyon halottam róla,hogy egyenetlenül kopott volna a vezérműlánc!Pontosabban sose halottam még ilyet!
Ja igen!
Adatlap!
valószínűleg biztosan 100e+++ km körül járhat már a madárka... cseréld ki a vez.láncot..
Nekem 42e van benne,de cserélni még nem kellett és nem is csörög...
Az enyémben garantáltan 85 ezer van, eddig kettőt "cseréltem"!
Addig használhatod amíg 5-6 ezres fordulatig csörög, ha magasabb tartományban is szól akkor csere!
Minden szezonban megeszik egyet...
Valakinek van valami ötlete, hogy mit nézzek még át ami ezt okozhatja állandóan? (2000-es XX)
Magát a vezérműláncot hány km-ként kell cserélni? Óra szerint 60e van benne, de az csak tájékoztató jellegű gondolom...
Ha vki tud eladót szóljon!
Köszi!