Még valami,amit az előbbi felsorolásból kifelejtettem,és szintén gyanús,sőt szinte már lehetetlen kategória!
"új láncszett"!
Miiiiiiiiiiiiiiii?
Egy XX simán el megy egy láncszettel 30-ezer felett!
Én 36-ezernél cseréltem utoljára!Csak a miheztartás végett,állandó két személy,80%-ba megrakott dobozokkal,pályázás,nem lassú tempó mellet,és nem egyszer esőben!
No ennyit a 13-ezer kilométerről!
Valami itt nagyon nem igaz!
Nos!
Így első ránézésre korrektnek tűnik,egyet kivéve!
Azt írja 13-ezer körüli benne a kilométer,és új gumik vannak rajta!
Az XX-a gyári túra gumijával simán el megy 18-ezret,persze lehetnek kivételek!
A motoros szélvédő,gondolom csak elírás,így lehet hogy a xenon is az!
Ezt azért nem ártana tisztáznod vele!
Itt a forumon talalsz gazdas jo allapotu megkinelt e lado motorokat. Van ilyan is kulon keresre, hogy megfelelo kilometerre visszatekert oraval nem dohanyzo noi tulajtol, vagy keves kilometerrel svajci plebaniabol esetleg magyar gondos tulajtul valos kilometerrel....
Bár honnan csak a Redbarontól ne!
Nagy eséllyel vehetsz Japán belpiacos,fojtott masinát,amit konténerbe hoztak ide,had ne ecseteljem milyen állapotban!
A garanciájuk meg annyit ér,mint a szavuk!
Egyébként a itt az oldalon keresőbe beütöd azt a szót,kifejezést ami érdekel,és minden kérdésedre választ kapsz!
Már lassan heti szinten beszéljük ki,vesézzük ki ezt a témát.
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Tavasszal-nyár elején szeretnék vásárolni egy ilyen szépséget és ezzel kapcsolatban lenne szükségem pár infóra.
Mire érdemes ennél a típusnál figyelni mikor megveszi az ember, van-e esetleg valami típushiba? Mi az amit érdemes rögtön cserélni (nyilván nem az olajra gondolok)? Tekintettel a pénztárcám méretére olyan 700-800 pénzt szánok a vásárlásra, lehet-e ebből szerintetek normális gépet venni vagy ennyiért ne is reménykedjek benne? Redbaronnál van egy 99-es évjáratú csak eléggé sokallom érte a a 1,150m-et bár garanciát adnak rá igaz csak 4 hónapot meg részletre is ellehet hozni, de én a kp. híve vagyok.
Előre is köszönöm a segítséget. Jó gurit!
Motort árul... nem lehet rajta autós szálvédő