Ez gyári Honda festés! Meg különben is, ez a kék doboz egyedivé teszi a motort is, meg engem is. Kék a ruhám, az oldaldobozaim, a sisakom, a robogóm, a robogómba a sisakom, a gyerekülés a kocsimban, ... Tehát marad ilyen!
Itt még nincs hozzáigazítva a Maxia E52 tartója. Azóta az is van a gépen. Így eldönthetem, hogy 1, 2 vagy 3 dobozzal (+ tanktáska) szeretné(n)k túrázni. Már ha megyek...
Igen, ez a reális ára! Viszont a belinkelt szettből hiányzik a 2db indextartó vas! Ha nem sürgős Neked sem, akkor inkább várj ki egy eladó eredeti szettet. Ha nem is ér annyival többet, mint egy Wingrack nagy dobozokkal, cserébe beleillik az XX formavilágába.
Igen, nagyon szépek. És ügyesen ki is találták ezek a Hondás fiúk, hogy a kerekded farokidom miatt semmi mást ne lehessen rá aggatni. Én is végig jártam (telefonáltam) ezt a PLX+V35 kombót. Így maradt a kivárás, amíg nem lett egy eladó gyári szett, szép kék dobozokkal! (Nem győzöm mindig megköszönni a márkatársnak! )
Az enyémen csak egy topcasetartó GIVI konzol van. Oldaldobozok gyanánt GIVI V35-ösöket szeretnék majd. Kiderült persze, hogy a mocskos olaszok pont az XX-hez nem gyártanak típusspecifikus PLX konzolt
Az egyik orosz Blackbird Fanpage-en viszont találtam olyan képeket, melyeken az látható, hogy egyeseknek módosított PLX konzolok segítségével sikerült felapplikálniuk a fentnevezett oldaldobozokat.
Itt a meló most.