igaz ez is atix-nak köszönhető .merthogy ma vele is írtam,,talán fél év után .na jó,,talán 3 hónap,,de lehet 4:-)..Amugy élek,virulok,dolgozok,,szabadomba meg pihenek....Üdv az egész bagázsinak aki ismer/ aki nem..és nagyon kellemes szilveszterezést kivánok mindenkinek,,,,,ujévet is kivánjak?
lehet megint fél évig nemjövök?.. ..próbálok gyakrabban benézni ide hozzátod....Hát Boldog Uj évet,,"majd""
Jó tetted ,hogy elcserélted! Az XX-el sokkal jobb élményeid lesznek utcán! Nekem máig a szivem csücske! De pályára ne vidd mert nem lehet vele fordulni....
Dehogynem!
Euroringen kb 3x. az idén.Egy fehér Gixxerrel voltál egy 1000-el, én meg egy kék 600-assal...Beszélgettünk is ott. Mikor elöször találkoztunk várnunk kellett, mert pályakarbantartás volt.
Helló Atix! Rég láttalak. Képzeld az 1000-es GSX-R-em elcseréltem XX-re , de a 600-as gixxert , a pályamotoromat azért megtartottam.
Majd Euroringen találkozunk ha jobb idők lesznek, bár tudom hogy ellened semmi esélyem sincs ,de legalább megint 1 jót tudunk motorozni.
Aki szeret korcsolyázni, az most jöjjön a Balatonra! Balatonalmádinál király a jég!
Remélem valós kívánság és a benzin is meg minden olcsóbb lesz.
Olcsó benzint , jó túrákat, és széles utat.....stb.
Mindenkinek sok-sok balesetmentes, élményekben gazdag, boldog új évet kivánok!
lehet megint fél évig nemjövök?.. ..próbálok gyakrabban benézni ide hozzátod....Hát Boldog Uj évet,,"majd""
Csomagtartóra,megy a mail...
Euroringen kb 3x. az idén.Egy fehér Gixxerrel voltál egy 1000-el, én meg egy kék 600-assal...Beszélgettünk is ott. Mikor elöször találkoztunk várnunk kellett, mert pályakarbantartás volt.
Majd Euroringen találkozunk ha jobb idők lesznek, bár tudom hogy ellened semmi esélyem sincs ,de legalább megint 1 jót tudunk motorozni.