Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balesetmentes, sok kilométeres, olcsó gumis Boldog Uj Évet Kivánok Minden izléses ( ) XX-tulajnak!
Jó reggelt!
Aki szeret korcsolyázni, az most jöjjön a Balatonra! Balatonalmádinál király a jég!
B.Ú.É.K.!
Illa berek , náda kerek , a motorosok jóemberek! BUÉK!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
A 2011-es évet ezennel megnyitom! :)
Jocikirály! Sok boldogságot kívánok Nektek!
Boldog uj esztendőt kivánunk mindnyájatoknak!
Boldog Új Évet.

Remélem valós kívánság és a benzin is meg minden olcsóbb lesz.
Boldog Új Évet Kívánok .....
Olcsó benzint , jó túrákat, és széles utat.....stb.
B.U.É.K.
Hölgyek és Urak!
Mindenkinek sok-sok balesetmentes, élményekben gazdag, boldog új évet kivánok!
igaz ez is atix-nak köszönhető .merthogy ma vele is írtam,,talán fél év után .na jó,,talán 3 hónap,,de lehet 4:-)..Amugy élek,virulok,dolgozok,,szabadomba meg pihenek....Üdv az egész bagázsinak aki ismer/ aki nem..és nagyon kellemes szilveszterezést kivánok mindenkinek,,,,,ujévet is kivánjak?
lehet megint fél évig nemjövök?.. ..próbálok gyakrabban benézni ide hozzátod....Hát Boldog Uj évet,,"majd""
Szevasztok,,csumi minden XX.esnek,,és nem XX-esenek,,,,kicsit benéztem,így talán fél év után,,,
Pont nem a tankbőrre...
Csomagtartóra,megy a mail...
Pityusz! Néztem a képeidet és gondolom a tankbőrre gondoltál, mert láttam hogy van a motorodon. Mail címem: nsr75@citromail.hu .
Melyik pont annyiért eladó? A tankbőr, vagy a csomagtartó, vagy benzintank?
Pont annyiért eladó az enyém!
Nagyon kezes egy motor. Kipróbáltam már közúton és nagyon bejön. Kényelmes , nem fáj rajta a vállam , csuklóm és azért ha húzom neki , megy is...
Jó tetted ,hogy elcserélted! Az XX-el sokkal jobb élményeid lesznek utcán! Nekem máig a szivem csücske! De pályára ne vidd mert nem lehet vele fordulni....
Dehogynem!
Euroringen kb 3x. az idén.Egy fehér Gixxerrel voltál egy 1000-el, én meg egy kék 600-assal...Beszélgettünk is ott. Mikor elöször találkoztunk várnunk kellett, mert pályakarbantartás volt.
Baszki most nézem, ki vagy! Nem találkoztunk mi már?
Helló Atix! Rég láttalak. Képzeld az 1000-es GSX-R-em elcseréltem XX-re , de a 600-as gixxert , a pályamotoromat azért megtartottam.
Majd Euroringen találkozunk ha jobb idők lesznek, bár tudom hogy ellened semmi esélyem sincs ,de legalább megint 1 jót tudunk motorozni.
Ja 2000-é, annyiért jöhet, az se baj ha Bagster... :) Viccet félretéve azért is adnék egy 20-ast..