Hy!
Nem tudtam,hogy az a pici ember (Maister) is ismeri!Lesznek a szigeten,ha tetszett megnézhetjük,persze előbb is össze futhatunk!
A refrén:I'm never gonna work another day in my life
The Gods told me to relax!
Én soha többet, egy napot se dolgozok az életben
Az Istenek mondták lazítsak!
de Atixal nem sokat tévedtetek, annyit megy, hogy azt mondta nekem,
néha még ő is el szégyeli magát.....
1 hátsó gumi 2 hét....
mindegy megyek melozni....
köszi tesó!
de ezzel maister lacinál is szereztél néhány jó pontot!(tudod!az a kiscsávó aki annyira szerény hogy annyira összehuzza magát a tömegben hogy észre sem veszed!)feltéve hogy a háta nem takarja el a horizontot!
amúgy figyeltem a refrént....csak mivel nem beszélek yenki-ül ezért megosztottam a figyelmem a bikinis lányokkal....remélem nem baj!?
Huh.... Most látom csak hogy nagy a baj!
A motorozás igazi veszélyei otthon várják az embert.
Na de tudom ám hogy csak viccelsz ezzel a vesés dologgal. Ha levered, akkor már valamire való donornak sem leszek jó.
Amúgy meg gyúrjá vazze! Mert hamarosan kijön a kórházból a másik szerelmem és tele lesz energiával.... és ha ő morcos, akkor bizony kell hogy meg tudj birkózni vele.
Nem tudtam,hogy az a pici ember (Maister) is ismeri!Lesznek a szigeten,ha tetszett megnézhetjük,persze előbb is össze futhatunk!
A refrén:I'm never gonna work another day in my life
The Gods told me to relax!
Én soha többet, egy napot se dolgozok az életben
Az Istenek mondták lazítsak!
Ha kell a telszáma akkor szólj.
Remélem még van nekik
néha még ő is el szégyeli magát.....
1 hátsó gumi 2 hét....
mindegy megyek melozni....
nyakik munkában!
Segítséget kérek . Egy kollégámnak tankra lenne szüksége egy 2004 es xx-re . Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném .
Előre is köszi .
menj már idő, menj már idő
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
de ezzel maister lacinál is szereztél néhány jó pontot!(tudod!az a kiscsávó aki annyira szerény hogy annyira összehuzza magát a tömegben hogy észre sem veszed!)feltéve hogy a háta nem takarja el a horizontot!
amúgy figyeltem a refrént....csak mivel nem beszélek yenki-ül ezért megosztottam a figyelmem a bikinis lányokkal....remélem nem baj!?
A motorozás igazi veszélyei otthon várják az embert.
Na de tudom ám hogy csak viccelsz ezzel a vesés dologgal. Ha levered, akkor már valamire való donornak sem leszek jó.
Amúgy meg gyúrjá vazze! Mert hamarosan kijön a kórházból a másik szerelmem és tele lesz energiával.... és ha ő morcos, akkor bizony kell hogy meg tudj birkózni vele.