Atixal januárban volt egy napsütéses 7 vége meg -5 fok!
Készült egy szupi video, előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a video 10 perces re sikeresedet, tehát akkor érdemes megnézni, ha van rá idő...
Áááá dehogy... ez a dolog komoly!
Majd beköszönök az oldalatokra is, is ismerek tőletek egy jó arcot, aztán majd a betonon találkozunk. Oszt kiderül, hogy beférek-e ebbe az illusztris társaságba... Tetszik mindkét csapat, úgyhogy majd próbálom szervezni az életem, hogy odaérjek ahol ti suhantok...
Behányt mint a szél!
Már a negyedik napja tuloráznak rajta,elméletileg holnapra kész lessz!
a videokártya nem ad jelet,de egy másik gépen hibátlanul fut!Amit meg a másik géppböl átraktak,az meg az övén fut hibátlanul(de az egy gyengébb kártya).Valszeg a táp szált el!De én ehhez annyira értek,mit egy átlag ember a repülőgép tervezéshez!Meg javitják,oszt meg mondják menni,és fizetek!Ez van!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem sokat, de keveset sem...
Önnek is hölgyem.
Nagyon jó lett (ismét ) a videó!
Ui:Atix nem szerepel 1 kicsit sokat az elején
Szép napot kivánok Mindenkinek!
Atixal januárban volt egy napsütéses 7 vége meg -5 fok!
Készült egy szupi video, előre figyelmeztettek mindenkit, hogy a video 10 perces re sikeresedet, tehát akkor érdemes megnézni, ha van rá idő...
Joci! bazd + kapcsold már be azt a qrva MSN -ed .
Mert ha nem felhivlak!
mi minden7végén megyünk valamerre, szivesen látunk majd!
Üdv GáborXX
rövid 7 végi túrákat igyekszem majd időben felirogatni... csak nézegesd a forumot
Ha velünk szeretnél suhanni,hivj fel és mondom hol olvashatsz rola!
T:06-30-9446636
Majd beköszönök az oldalatokra is, is ismerek tőletek egy jó arcot, aztán majd a betonon találkozunk. Oszt kiderül, hogy beférek-e ebbe az illusztris társaságba... Tetszik mindkét csapat, úgyhogy majd próbálom szervezni az életem, hogy odaérjek ahol ti suhantok...
Lehet táp baj is,lehet az lenne a legolcsóbb jelen esetben...
Már a negyedik napja tuloráznak rajta,elméletileg holnapra kész lessz!
a videokártya nem ad jelet,de egy másik gépen hibátlanul fut!Amit meg a másik géppböl átraktak,az meg az övén fut hibátlanul(de az egy gyengébb kártya).Valszeg a táp szált el!De én ehhez annyira értek,mit egy átlag ember a repülőgép tervezéshez!Meg javitják,oszt meg mondják menni,és fizetek!Ez van!